2777
2789
عنوان

قرعه کشی بستنی میهن

2103 بازدید | 5 پست

بچه ها بنظرتون این قرعه کشی راسته یا ساختگیه . دیروز رفتم ماست بخرم ، بعد به اقائه گفتم هراز ندارید ، یارو گفت میهن ببر ، گفتم نه ، فروشنده گفت خودت میدونی اینا قرعه کشی داره ، گفتم نه هراز میبرم ، ی دفه ی دختر جوون تو مغازه گفت ، قرعه کشی همش چرت و پرته ، من نزدیک ۱۵۰ تا چوب بستنی دارم ، اصلا اسممم در نیومده . گفتم چی بگم والا . من خیلی آشنا نیستم . اما نمیدونم چرا حس میکنم همش الکیه 

دروغه خاهر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من میگم خدا کنه دروغ باشه تو تبلیغش مبالغ هنگفتی رو میگه یعنی کارخونه دارا انقدر پول از مردم بدبخت گرفتن که حالا با منت جایزه بهشون بدن

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.