2777
2789
عنوان

جدایی سخت…

141 بازدید | 8 پست

یک هفته است که خودمو از یه رابطه یه طرفه کشیدم بیرون از اولش فقط نخواستن بود یه روز خوب بود قربونم میرفت یه روز یجوری بود که انگار خیلی راحت میتونه منو کنار بذاره 

اخرم گذاشت :) 

از من به شما نصیحت زندگیتونو وابسته به هیچ احدی نکنید که بهد رفتنش مثل من کف و خون بالا بیارید 

به حستون اعتماد کنید اگر حس میکنید یه جای کار میلنگه واقعا میلنگه فقط زمان میبره ثابت شه بهتون ولی وقتتون هم هدر میره احساس و روانتون هم همین طور 

الان مدتیه دارم زبان میخونم و میخوام مهاجرت کنم در اینده  دلم میخواد برم و دیگه برنگردم …..

خستم ….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاقل بودم خواهر وقتمو دوسال پای این ادم هدر نمیکردم :)))

وارد یه رابطه درست و خوب میشی که کلا اسم این یارو رو هم فراموش میکنی. الان برای خودت ارزش قائل شو و بدون که هرکس دنبال لیاقتش میره