2777
2789

نه بابا گناه داره بچه رو بیدار کنی ببری بشوری، با دستمال مرطوب تمیزش کن فردا بشورش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسط خواب چرا عوض می کنید ؟ 

در طول روز مگه برای جیش هم می شوریدش؟ 

من فقط صبح ها میشستم و بعد از پی پی وگرنه در طول روز ۸،۹ بار پوشک بچه عوضمیشه هر بار بخواین بشورین یا دستمال بکشید که خیلی پوستش حساس و تحریک پذیر میشه

قبل از خواب هم با لوسیون مخصوص و آب گرم یه حمام کوتاه می بردمش که تمیز باشه موقع خواب 

وسط خواب چرا عوض می کنید ؟ در طول روز مگه برای جیش هم می شوریدش؟ من فقط صبح ها میشستم و بعد از پی پی ...

وسط خواب نه. شب همون لحظة خوابید عوض میکنم تا صبح بیدار بشه بشورمش.

در طول روز ببینم پوشکش پر شده بله میشورم

وسط خواب نه. شب همون لحظة خوابید عوض میکنم تا صبح بیدار بشه بشورمش.در طول روز ببینم پوشکش پر شده بله ...

همون قبل از خواب که پوشکش رو عوض کنید کافیه 

در طول روز هم برای جیش لازم نیست بشوریدش باعث تحریک پوست میشه و بیشتر آسیب پذیر میشه، یه بار برای پی پی  و یه بار صبح یا شب شسته بشه کافیه

مرسی از راهنماییت

خواهش می کنم ، عزیزم الان تاپیک هاتونو یه نگاه کردم دیدم یکی یه جواب خیلی عجیب برای یکی از سوال هاتون داده، فقط چون نگران شدم اینجا خواستم بگم که به هیچ وجه بدون تجویز پزشک آنتی بیوتیک ندین به بچه تون ، اونم نه حتی نظر یه متخصص ، نظر یه متخصص و یه فوق تخصص، من هر بار پزشک به دخترم آنتی بیوتیک داده حتما تجویز دبل چک گرفتم ازپزشک دیگه ای