2777
2789
عنوان

داستان غم انگیز نامزدم🖤🖤

276 بازدید | 7 پست

بچه ها اسم نامزدم مهدی بود... بعد از چندسال دوستی بالاخره باهم نامزد کردیم، برای زندگیمون برنامه داشتیم، آیندمون، بچمون، سرپناهمون ... خیلی دوسم داشت، همه جوره حمایتم میکرد، هزینه های دانشگام رو میداد، برام کادو میخرید با اینکه درآمدش کم بود😭 مهربون بود عشق زندگیم بود، همه چی داشت خوب پیش میرفت تا یه روز ابری پاییزی فرا رسید، اصلا نمیدونم اون روز چی بود که دلم ریخت💔 نشسته بودم دیدم تلفن زنگ میخوره، گفتن مهدی تو جاده ساوه با تریلی تصادف کرده و فوت شده🖤 اون لحظه حس کردم که روز مردنمه، کبوتر رویاهام پر کشید🕊 دستای گرمش که پناه روزای سردم بود دیگه نبود😭 به دیدار پیکر پاکش رفتم، تن بی جانش هم برام حس عاشقی داشت🖤 روز خاکسپاریش بارون نم نم میزد، بوی خاک بارون خورده به اندوه و بغض من اضافه میکرد😢 از اون موقع من دیگه اون آدم سابق نمیشم💔 بهم گفته بودی که تا ته دنیا باهامی، چی شد؟

ازین قفس تن رها شدی و من هنوز، در غم هجران تو زندانیم

بگو هستی حتی اگه این دروغ آخره🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته ولی خدا صبرشو بهت داده که غم به این بزرگی توی دلته ناراحت نباش امیدوارم ی ادم خوب توی زندگیت بیاد غم از دلت پاک کنه 🙁😢

تسلیت میگم عزیزم 🖤

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛