2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوش شانسی که نفهمیدی ولی بهت میگم یعنی اینکه پسرا نمیدونن زن از کی حاملس که بچه واقعیشونه یا نه ...

من دختر بزرگم جوری شبیه باباشه که انگار نه انگار تو شکم من بوده من زاییدمش😂 قشنگ ۹۵ درصد انگار بچگی باباشه از اخلاق و قیافه و سلیقه و همه چیزش انگار شوهرمه 

این خالصانه مطمئنه بچه مال خودشه 

قصد من توهین به زنان نبود منظورم دارک بودنشه

یجا شنیدم ی دختره گفت زنداییش بعد از چندین سال زندگی مشترک فهمیده شوهرش یعنی داییه خیانت میکرده 

زندایی رفته قرآن آورده که دست بزار رو قرآن که دخترمون از منه🤣🤣🤣🤣

🩵💙💙🩵
به به به گواهی بکارت هم از زنان برزیلی میگیرن

من تا الان توی خانواده ی خودم، همسرم، دوستانم وهمکارانم و.... اصلا همچین درخواستی ندیدم. 

فقط توی نی نی سایت دیدم، اون هم فکر میکنم مال جاهایی هست که فرهنگ پایینی دارن. 

من تا الان توی خانواده ی خودم، همسرم، دوستانم وهمکارانم و.... اصلا همچین درخواستی ندیدم. فقط توی نی ...

منم ندیدم 

ولی میدونم هست

و خانمها هم بشدت ازش حمایت میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یعنی شوهرتون زاییده😂خدا براتون نگهش داره❤️

دقیقاً انگار اون زاییده من هیچ نقشی تو شکل و قیافه این بچه نداشتم ورژن دخترونه ی باباشه ۹ ماه تو شکم من تغذیه شده ولی ۱ درصد شبیه من نشده شانس ندارم بخدا 

همه خانمها نه‌اونایی که کم سوادن و نمیدونن چه توهینیه حمایت میکنن

در حقیقت اینجا چیزایی دیدم که متوجه شدم منم مثل شما سخت در اشتباه بودم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم