2777
2789
چجوری😂😂

می‌گفت یواشکی رفتم دکتر وضعیت تخمدانو اینا چک کرد قرص تقویتب تخمدان هم داد اماده و حاضر

بعد به شوهرش دروغ گفت که قرص خوردم راحت باش

بعد که حامله شد فحش داد به سازنده قرص جلوگیری ها که همه چی تقلبی شده

الان دو تا پسر داره

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دخترم چی میشه تنهاس

به خدا مهم نیست

مشکل اون جای دیگست باید دنبال حل مشکلش باشید 

مثلا روابط اجتماعیش

نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد

اگه فکر میکنید با خواهر یا برادر از تنهایی درمیاد سخت در اشتباهید

بخدا تک فرزندی خیلی هم خوبه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خیلی تالا صحبت کردم شاید منم باید گولش بزنم😂

نمی‌دونم اگه میبینی بعدا بچه دار شدی کمکت می‌کنه و حمایتاش کم نمیشه گولش بزن ولی خب کار درستی نیست یعنی درصد فکر کن تو راضی نباشی باردار بشی شوهرت گولت بزنه بفهمی حامله ای چه حس بدیه من حاضرم اون لحظه گردن شوهرمو بشکونم😂😂 خلاصه گناه داره گولش نزن 

تنها وقتی بزرگ میشه

باور کننن خواهر برادر آدمو از تنهایی درنمیاره

دوست و رفیق خوب که همیشه ی خدا باید باشه بزرگم که بشه وارد جامعه میشه و.. تازه ازدواجم میکنه دیگه قدیم نیست که رفت و آمد و روابط خانم ها فقط محدود به خونه و خانواده و خونه ی فامیل باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲