2777
2789
عنوان

خون ریزی تو هفته13بارداری

1063 بازدید | 109 پست

سلام دوستان

من هفته13بارداری هستم دوسه روزی کمرم و لگنم و شکمم خیلی دردای زیادی داشت تقریبا استراحت مطلق بودم این دوسه روز

یاساعت پیش شیاف پروژسترون گذاشتم و دراز کشیدم یهو حس ادرار شدیدی داشتم رفتم دسشویی دیدم قطره قطره خون ریخت ازم دستمال کشیدم دستمال.خونی شد ولی لخته نبود حالت خون ابه بود

بعداز ده دیقه دوباره رفتم خون ابه کمتر شد

ده دیقه بعد کمتر الان یه لیوان نشاسته و اب خوردم و دراز کشیدم صب ساعت5.،5ونیم میرم بیمارستان سونو انجام بدن برام

بنظرتون این خونرزیزی خیلی خطرناکه؟اخه خیلی.نگرانم کلییی گریه کردم😭😭

ولی بعداز اومدن خون دردام کم شد

خیلی میترسم😭😭😭دعا کنین برام😭

🖤💔🙂

هماتوم داری؟ فقط استراحت کن و بخدا توکل کن انشالله چیزی نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خطرناکه هر نوع خونریزی‌در بارداری

سذیع برو سونو و بیمارستان

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

هماتوم داری؟ فقط استراحت کن و بخدا توکل کن انشالله چیزی نیس

سونو7هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم گفت همه چیزت خوبه مشکلی نیست

باور کن بیشتر وقتا دراز کشیدم مگ.جی بشه پا بشم

برام.دعا کن دارم میمیرم از استرس😭

🖤💔🙂

رابطه داشتی؟؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سونو7هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم گفت همه چیزت خوبه مشکلی نیستباور کن بیشتر وقتا دراز کشیدم مگ.جی بشه ...

مگه نمیگی کم شد؟ انشالله که چیزی نیس گلم من برات ایته الکرسی میخونم خودتم دستتو بذار رو شکمت و ایته الکرسی بخون انشالله خدا برات حفظش کنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

😭😭😭ساعت5صب میرم حتمادعا کن برام😭😭😭

نگران نباش 

هماتوم و طول سرویکس و ضربان قلب نرمال مهمه 

همونجا ازش بپرس اینا اوکیه؟ از سونوکزاف

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

امروز ظهر اره😭😭کاش.نمیداشتم😭

وااای چرا آخه🤦‍♀️

زود برو بیمارستان.شیاف که داد استفاده کن.استراحت مطلق.واصلاااا رابطه نداشته باش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مگه نمیگی کم شد؟ انشالله که چیزی نیس گلم من برات ایته الکرسی میخونم خودتم دستتو بذار رو شکمت و ایته ...

چرا کمتر شد حالت عادی نمیاد میرم سر دسشویی.میشینم میاد😭

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده چشم حتما😭

🖤💔🙂

والا تا جایی که می‌دونم هر دو زن داداشام سر بارداریاشون چندبار خون ریزی داشتن ولی خداروشکر بچه هاشون سالم و سلامت بدنیا اومد 

اول از همه استرس نداشته باش 

استرس بدتر از همه چیزه 

ولی حتما حتما دکتر برو و پیگیری بکن 

چشم میپرسماز وقتی خون اومد دردام کمتر شد این خوبه یا بد؟؟

خوبه عزیزم وقتی هم خونریزی قطع شده و هم دردات کم شده خوبه