2777
2789
عنوان

اینجوری جنسیت بچه پسر میشه

1334 بازدید | 65 پست

سلام 

من الان داشتم متنایی رو امام ها و پیامبرا گفته بودن رو میخوندم رسیدم به متنی که برام خیلی جالب بود این بود که اگه دلت خواست بچت پسر بشه وقتی. نجنین چهار ماهش شد  رو به قبله وایسی و همسرت (یا خودت) سوره ی آیت الکرسی رو بخونه  و  نیت کنه که اسم بچتونه میزاره محمد بچه پسر میشه و اینکه اگه نیت کنه و بچه پسر بشه ولی اسمش محمد نزارن اونو دیگع خدا تصمیم میگیره که اون بچه رو نگه داره براتون یا نه البته یه دعای کوتاهی ام داشت که الان یادم نیس تو گوگل سرچ کنید  بعدم بنظرتون این چیزا راس راستکیه؟؟؟

الان دیگه هفته هشتم میرن آزمایش میدن جنسیتش معلوم میشه کار به چهار ماه نمیکشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو ۴ ماه دیگ جنسیتش مشخصه🤕

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

🚶‍♀️من زنداییم باردار نمیشد یا میشد سقط میشدن به دلایلی نذر کرد بچه‌دار شه اسمشو میزاره محمد، باردا ...

اوهوم منم خیلی شنیدم نیت کردن اسم بچشونه بزارن محمد و بچشون پسر بدنیا اومده