من الان داشتم متنایی رو امام ها و پیامبرا گفته بودن رو میخوندم رسیدم به متنی که برام خیلی جالب بود این بود که اگه دلت خواست بچت پسر بشه وقتی. نجنین چهار ماهش شد رو به قبله وایسی و همسرت (یا خودت) سوره ی آیت الکرسی رو بخونه و نیت کنه که اسم بچتونه میزاره محمد بچه پسر میشه و اینکه اگه نیت کنه و بچه پسر بشه ولی اسمش محمد نزارن اونو دیگع خدا تصمیم میگیره که اون بچه رو نگه داره براتون یا نه البته یه دعای کوتاهی ام داشت که الان یادم نیس تو گوگل سرچ کنید بعدم بنظرتون این چیزا راس راستکیه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس این چیزا از نظر علمی صحت ندارن و تاثیرگذار نیستن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
ازمایش سلفری تو کمتر از دو ماهگی جنسیت رو نشون میده
چطوری اونوقت تو ۴ماهگی میخواین پسرش کنید؟
اندکی تفکرررررررررررررررر
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
دختر باشه تو ۴ ماهگی این حرکتو بزنی که پسر بشه 🤣🤣🤣 با همین حرکتا دوجن.سه تحویل جامعه میدن😆😆😆😆😆😆😆😆
<<<شوخیییییییییییی>>>>>
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰