2777
2789
سمیرام .خونوادم خونه دار میشن؟من حامله میشم؟

خانوادتون فعلا خونه نمیخرن چون شرایطشون اوکی نیست و دودل هستن .راجب حاملگی شما حاملگی دارید سه زمان دیگه یه جابه جایی هم دارید و حرص و جوش هم زیاد میخوری کمترش کن

اسی لطفا جواب بده ماهک و محمد

بله کاری ک نو ذهنت هست عالیه به حرف اطرافیان گوش نده کارت حتما عالیه و موفقیت داره.محمد فعلا پیام نمی‌ده ولی برگشت داره این آقا ناراحته برای موضوعی که یه شخص دیگه هم علتشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله کاری ک نو ذهنت هست عالیه به حرف اطرافیان گوش نده کارت حتما عالیه و موفقیت داره.محمد فعلا پیام نم ...

اسی برا منم لطفا

اسمم هستیِ

بنظرت ذخیره هستم؟.فردا زنگ بزنم جواب بله میگیرم؟

یآ خدا ۳۴ سالمه تا حالا هر چی خواستگار میاد نمیشه فکر میکنم طلسم دارم برا همین نمیتونم باور کنم متاس ...

نه شما طلسم نداری فقط ذهن شماست ربطی به سن نداره شما شک نکن یه ازدواج فوق العاده دارید 

بله کاری ک نو ذهنت هست عالیه به حرف اطرافیان گوش نده کارت حتما عالیه و موفقیت داره.محمد فعلا پیام نم ...

ممنونم عزیزم لطف کردین 

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

علیرضا هستم کی پولدار میشم؟

شما بشدت کارتون بستگی داره امیدوارم زود حل بشه یه زمین معامله میکنید براتون سود داره.ادمی هستید زیاد چشمتون میزنن و پولتون و اکثرا می‌خوان بگیرن مراقب باشید