2777
2789
لطفاً لطفاً بگو اونی که بهش گفتم دوستش دارم بعدا خودش میاد جلو؟اسمم زهرا هرچی می‌دونی بهم بگو لطفااس ...

فاضل به شما حسی نداره و قرار نیست بیاد ابزار پشیمونی کنه.ولی شما با یه آقای آشنا میشی ارتباطت بااون خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ازدواج عاااااااااالی داری هرچی بگم از خوبیش کم گفتم اون شخص خیلی هم پولداره سمت هم داره سه زمان د ...

یآ خدا ۳۴ سالمه تا حالا هر چی خواستگار میاد نمیشه فکر میکنم طلسم دارم برا همین نمیتونم باور کنم متاسفانه خدایا خودت کمکم کن

عزیزم همسرم بهم خیانت میکنه یا نه؟ بهش اعتماد کنم 

اسمم آرزو 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
فاضل به شما حسی نداره و قرار نیست بیاد ابزار پشیمونی کنه.ولی شما با یه آقای آشنا میشی ارتباطت بااون ...

کد رشته ای ک امسال ستاره میخوره و قبول میشم چ رنگیه؟ سیاه.  نارنجی. 

اولویت چندمم میارم؟