2777
2789
میشه لطفاً برای منم بگیری بخدا خیلی واجب الان ماشینم رو بفروشم یا بعداً بخدا خیلی ضرر کردم اسمم مرضی ...

ماشینتون الان بفروشید سود خوبی خواهید کار بعدا گیر یه شخص بد ذات میفتید باعث ضرر مالی میشه .برای دخترتون زهرا به ازدواج عااااالی بینظیر رخ میده چهار زمان دیگه نگران نباشید عالیه ولی قطعا تحقیق کنید وعده هاشون واقعی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینتون الان بفروشید سود خوبی خواهید کار بعدا گیر یه شخص بد ذات میفتید باعث ضرر مالی میشه .برای دخت ...

چهار زمان یعنی کی الان قراریکی بیادنمی دونم میاد یا نه ماه صفر میخواستن بیان شوهرم قبول نکرد گفت بعد ماه صفر دیگه نمی دونن میان یانه 

اسمت و بگو تا بگم چرا

نمیخوام چیزی بدونم 

علتشو میدونم 

مرسی ازت🙏🏻

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کاری که تو ذهنمه رو انجام بدم( درمورد تحصیلمه) پیام میده و برمیگرده؟

اسی لطفا جواب بده 

ماهک و محمد 

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

میشه اینم جواب بده مرغداریم ون کی درست میشه راه نیفته انشالله به اسم محمد

راه میوفته ولی فعلا بستس راهش سنگینی داره باید یه نذری بدید پختی گرما ببینه و پخش کنید به نیست درست شدن مرغداری