شوهرم خیلی بی احساس مثل دیواره، دلم میخواست بگیم بخندیم، درد و دل کنیم، حرف بزنیم، خیلی وقتا دوست دارم کسی بغلم کنه، بهم محبت کنه، و چقدر حالیم ازین حس ها... و چقدر تنهام
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
همسر من حالا از این کارها میکنه ولی خیانت میکنه مثلا الان رفته میگه کار دارم. فکر میکنه من احمقم. دلم میخاد اصلا برام مهم نباشه که خیانت میکنه. دلم میخاد شاد باشم ولی باز اعصابم بهم میریزه. منم یه حور تنهام
اسی تو شوهر داری تنهایی من هم ندارم تنهام حکمت خدا نمیدونم چیه واقعا
خیلی فرقه
باور نمیکنی.منم مجردی تنها بودم.
ولی اون تنهایی با این تنهایی قابل قیاس نیست...خیلی عذاب اوره...
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اسی تو شوهر داری تنهایی من هم ندارم تنهام حکمت خدا نمیدونم چیه واقعا
تنهایی تو مجردی خیلی حال آدم بهتره خودتی و خودت... واسه خودت.... نه اینکه شوهر داشته باشی و یه عالمه حرف تو سینه ات باد کنه... ولی انقدر تنهایی که فقط تو دلت با خودت درد و دل کنی، حرف بزنی