2777
2789

درس امار 

یکیش بشدت بد اخلاق و عصبی همه عین سگ ازش میترسن ولی تدریسش فوق العادس و امتحانش سخته ( قبلا تو کلاسش بودم و افتادم) ولی دوستام تو این کلاسن و میتونیم با هم باشیم

اون یکی اخلاق متوسط تدریس متوسط امتحان راحت

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دومی مگه مدرسس دوستات اونجان بری پیششون

بین اون همه توضیحات فقط اخری رو دیدین🤦🏻‍♀️ اولی رو میترسم دوباره بردارم بیوفتم 

دومی رو میترسم یاد نگیرم سر کلاسش

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
بین اون همه توضیحات فقط اخری رو دیدین🤦🏻‍♀️ اولی رو میترسم دوباره بردارم بیوفتم دومی رو میترسم یاد ...

امار تخصصیه؟؟ 

اگر نیست با دومی بردار چون امارو اگر قرار بود متوجه بشی از همونی که تدریسش فوق العاده بود یاد میگرفتی 

...