2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا معلوم راست میگه 😏بهش میگفتم اگه دوسش داشت من الان جلوت نبودم

ببین اینجور چیزی بوده. 

شوهرم سر بسته قبل عقد بهم گفته بود. من هیچوقت نخواستم ریز بشه تو گفتنش. اصلا یادم هم نبود. یکبار هم بهش فکر نکرده بودم. ولی این جاریم چرا یک درصد فکر نکرد شاید من خبر نداشته باشم زندگیمون جهنم بشه. من بهش گفتم خبر داشتم. ولی خیلی ناراحتم که چرا گفت 

میزدم در دهنش که همچین حرفی رو به ی زن شوهر دار گفته .شوهرتون دیگه ازدواج کرده و اصلا حقی نداشته همچ ...

من خیلی ناراحتم. دو سه روزه همش دارم به این مسئله فکر میکنم. اعصاب و روانم به هم ریخته. با اینکه قبل عقد یه چیزایی میدونستم. ولی جالب بود بچه هایی که نظر دادن همه عادي برخورد کردن. شاید من غير عادي ام 

ببین اینجور چیزی بوده. شوهرم سر بسته قبل عقد بهم گفته بود. من هیچوقت نخواستم ریز بشه تو گفتنش. اصلا ...

خوب بهش جواب دادی  ، تقریبا هممون یه همچین کسی تو زندگیامون هست ، فکر نکنم جاریت قصد خوبی از گفتن حرفش داشته ، یا سادست یا بدجنس .اگه از شوهرت مطمئنی بها نده به این حرفا 

عزیزم گذشته در گذشته. اگه مهم بود میگفت. حتما قسمت دارک و ناراحت کننده زندگی شوهرته. چه اصراریه نارا ...

گلم قبل عقد شوهرم یه چیزایی بهم گفته بود. ناراحتم که چرا این اومد بهم گفت 

خوب بهش جواب دادی ، تقریبا هممون یه همچین کسی تو زندگیامون هست ، فکر نکنم جاریت قصد خوبی از گفتن حر ...

جاریم کمی بدجنسی قاطی زندگی و حرفاش هست. من لحظه ای که گفت صورتم داغ کرد احساس میکنم فهمید. شبش زنگ زد بهم گفت شما رفتین دلم گرفته. نمیدونم شاید عذاب وجدان گرفته. این همه آدم توی این ده سال حرفی نزدن. این اومد گفت خیلی سختم شده