2777
2789
عنوان

همسایه سمج

248 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.قضیه از این قراره که من چن سال داخل شهر دیگه زندگی میکنم..و در این مدت اصلا با همسایه ایی رفت امد نداشتم‌.

خلاصه پارسال اومدیم خونه جدید.و بخاطر بردن واوردن دخترم به مدرسه متوجه شدم خانوم همسایمون همشهریه منه...

و چون نوزاد داشتم گفت ی تایم شما ببرید ی تایم من...

و کم کم پاش به خونه من باز شد.

خلاصه بگذریم چه سالی گذروندم.بس که دم دقیقه میومد خونه ی من.‌.تابستون شد گفتم دیگه ارتباط کم کنم‌..

مثلا ساعت ۱۱ صبح میومد در میزد مینشست تا دو سه ظهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زندگی به هم خورد.اون همواسه منی که عادت به حرف زدن.غیبت کردن نداشتم....باور کنید حتی الان تایپ‌میکنم ..برام سخته حرف زدن‌.یا درد دل کردن..

دیه کارش به جایی رسید راجب همسایه ها غیبت میکرد.تهمت میزد

حالا اصل ماجراها اینکه.چن روز پیش من مهمانداشتم‌.اومد در زد .

به دخترم گفتم بهش بگو مهمان داریم‌.‌.دخترم که رفت جلو در بهش گفت مهمان داریم..در اومد به دخترم گفت مگه مهمانتون میخورم‌

بعد به من پیامک داد..حالا اسکرین پیام هاشو ببینید.