2777
2789
عنوان

دوست همسرم به زنش خیانت میکنه

982 بازدید | 47 پست

مدتیه که می‌دونم به زنش خیانت می‌کنه ینی همسرم به من گفته ازش بدم اومده بنده خدا زنش هم همه چی تموم خوشگل مهربون نمی‌دونم چرا مردای اینجورین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زن کثیف زیاد شده

عه مردی ک خیانت میکنه از نظر شما تمیزه فقط زن کثیفه؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

اون زنایی ک بهشون خیانت میشه اتفاقا از خوشگلی و نجابت و تحصیلات هیچی کم نداشتن اگ هم کم داشتن حداقل از اون زنی ک جایگزین شده خیلیییی سر تر بودن 

ول خب ، هر ک میره سراغ لیاقتش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عه مردی ک خیانت میکنه از نظر شما تمیزه فقط زن کثیفه؟

آخه اگه زن با حیا باشه هر چقدر یه آقا کرم بریزه نمیتونه از راه به درش کنه متاسفانه حیا و نجابت تو خیلی از زنان از بین رفته.

آخه اگه زن با حیا باشه هر چقدر یه آقا کرم بریزه نمیتونه از راه به درش کنه متاسفانه حیا و نجابت تو خی ...

زنی که هرزه س کارش اینه. از ابتدای خلقت هم وجود داشته. اون زن به کسی تعهدی نداره. این مرد هست که باید زن و زندگیشو بچسبه. وگرنه تو خیابون پره از زن خراب

اون زنایی ک بهشون خیانت میشه اتفاقا از خوشگلی و نجابت و تحصیلات هیچی کم نداشتن اگ هم کم داشتن حداقل ...

اره ذهنم به هم ریخته خواهرم نه ماه پیش بهش خیانت شد دو هفته خونه ما زندگی کرد نذاشت مادر و پدرم بفهمن هنوزم خیلی بی قرار و پریشونه حالا هم این دوست همسرم که اتفاقا با خانومشم دوستم نمی‌دونم چرا زندگیای خودشونو نابود میکنن