2777
2789

اصن نمیشناسمش و هر چی پیام داده جوابشو ندادم ولی همچنان پیام میده .یه اتفاقات ناراحت کننده ای این اواخر برام پیش اومده و این پسر سر و کلش توی تلگرام پیدا شده و جالبیش اینجاست که متن های انگیزشی میفرسته که گذشته ها رو نمیشه جبران کرد و باید بلند بشی و به آینده فکر کنی و امید به خدا داشته باشی و از این حرفا😶 حس میکنم آشناست که وضعیتمو میدونه و انگار منو داره با این کارا سر کار میذاره . جوابشو چی بدم؟میشه کمکم کنین؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نده صدرصد اشناست

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

روزی ۲ تا پیام میده ، از پریروز شروع کرد. یه پیام صبح میده و یه پیامم شب . اصن توی هیچکدوم از پیاماش حرف نمیزنه و فقط متن انگیزشی میفرسته

جواب نده صدرصد اشناست

نمیخواستم سین کنم منتها امشب دستم خورد و همه پیامای این دو سه روزه سین خورد . چیکار کنم؟

نمیخواستم سین کنم منتها امشب دستم خورد و همه پیامای این دو سه روزه سین خورد . چیکار کنم؟

هیچی نکن 

بلاک کن بره

سین زدی اتفاقی نیفتاده که فقط جوابشو نده و بلاک

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

منم خیلی وقتا ازاین جور پیاما دارم و از قضا معلوم میشه اتفاقی آیدیمو پیدا کردن تو تلگرام

البته بودن کسایی ک آشنا بودن مثلا یکیشون راننده اسنپ بود ک از من خوشش امده بود وامده بود با آیدی ناشناس درخواست اشنایی داده بوده 

ب هرحال اگه میخوای بفهمی طرف آشناس یا نه باید چند سوال ازش بپرسی تا بفهمی کیه 

خوشبحالت والا مزاحم ها هم انگیزشی میفرستن مال ما رو مخن🤣🤣🤣برو کیف کن

بخدا خندم میگیره وقتی پیام میده!

آخه اگه مزاحم بود حداقل شروع میکرد به حرف زدن . نمیفهمم هدفش چیه و از طرفی میخوام بدونم این کیه و تا کجا میتونه به فرستادن این متن ها ادامه بده