2777
2789
عنوان

بدترین تجربم 🤮🤢

273 بازدید | 27 پست

بچه ها امشب سوشی سفارش دادیم 

یعنی نگم براتون 

به قدری بدمزه و حال به هم زن بود که نگوووووو🤮🤮🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حیف پول که دادیم جا اینا 

گلاب به روتون انقد بالا آوردم که حس کردم معدم اومد تو دهنم 

خیلیا رو دیدم که می گفتن وای چقدر خوشمزس وای چقد فلانه ولی ما هیچکدوممون خوشمون نیومد هممهههه بالا آوردیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

من ک از اول شنیدم میگن سوشی بدمزه س

تاحالا نخوردم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه مزه ای میداد؟ چند خریدی؟

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
جدی ماهی خام داخلش بود؟

نه ولی پخته ی پخته هم نبود 

ما گفتیم پخته ولی اینجوری فرستادن برامون تازه گفتن این پخته تریم حالتشه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
خب چه مزه ای میداد؟ چند خریدی؟

مزه ی بدددد ماهی نپخته و خیار و خامه 

600