2777
2789
عنوان

بدترین تجربم 🤮🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست

من دوست دارم 

خودمم درست میکنم 

ذایقه ای هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من سوشی دوست دارم ولی سوشی پخته خامش واقعا حال به هم زنه

اتفاقا مال ما هم گفتن پختس

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی پخته ی پخته هم نبود ما گفتیم پخته ولی اینجوری فرستادن برامون تازه گفتن این پخته تریم حالتشه

منم نیم پزش رو خوردم اصلا نتونستم مزه اش رو تحمل کنم چند طمعش بود فقط خیلی ظاهرشون کنار هم قشنگ بود ترکیب رنگها بود

منم نیم پزش رو خوردم اصلا نتونستم مزه اش رو تحمل کنم چند طمعش بود فقط خیلی ظاهرشون کنار هم قشنگ بود ...

وای منم اصلا نتونستم هر چی خواستم بجومش نتووونستممم

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
خب سفارش دادی دیدی بزه هست چرا خوردی که بعد بالا بیاری

خب عزیزم نخورده که نمیشه فهمید بده یا خوبه 

من تا گذاشتمش تو دهنم حالم به هم خورد