2777
2789
عنوان

دلم این خریت رو میخاد

335 بازدید | 10 پست

با یه آقایی حدود دوسالی آشنا بودیم 

خیلی خیلی روزای خوبی با هم داشتیم 

خدامیدونه چقد علاقه بینمون بود و چه خاطراتی با هم ساختیم 

مشکل این بود که خیلی حساس بود 

نمیذاشت با دوستام یه کافه ساده برم حسودی میکرد 

ولی انقدر در زمینه های دیگه خوب بود که این مشکلش به چشمم نمیومد 

تا این که بعددوسال یکی از دوستهای صمیمیم بهم گفت میخایم بریم چالوس شب بمونیم تو هم بیا 

دوست پسر همین دوست صمیمیم هم بود 

هر چی بهش گفتم میخام با سارا برم گفت نرو که نرو

منم بدون این که بهش بگم پاشدم رفتم 

غافل از این که این آقا تلگرام منو هک کرده و چت منو سارا رو خونده 

تو اون چت ها هم سارا اسم نامزدش (نیما) رو اورده بود و این آقا فکر کرد من رفتم مسافرت که با نیما اوکی بشم 🤦🏻‍♀️

به همین سادگی کسی که قسم میخورم لب تر میکردم جونش رو برام میداد دیگه جوابمو نداد 

الان بعد دوسال محل کارم دقیقا چسبیده به خونه ی اوناست و اون خبر نداره 

خیلی دلم میخاد بهش پیام بدم 

یه روزایی بود که ۷۰۰ کیلومتر راه رو رانندگی میکرد که دوساعت منو ببینه و همون ۷۰۰ کیلومتر رو باز برگرده 

الان بغل گوش همیم و ....😔

آه از این نزدیک بودن های دور ........

رمان خوندی؟

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزت نفس خودتو پایین نیار

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دارم مقاومت میکنم واقعا چقد دنیا جای عجیبیه

بله 

عجبیه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

همون سفرم رفته بودم که بعدا حسرتشو نخورم .

این فرق می‌کنه با سفرت،از نظر منم نباید می‌رفتی وقتی می‌دونستی مخالفه،ولی الان میتونی دوباره شانست و امتحان کتی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه عزیزم واقعیته

یکی میاد تلگرامتو هک کنه به جای اینکه بزنی فکشو بیاری پایین دلت تنگ میشه واسه این بیمار پارانویی؟

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍