2777
2789

همسایه ما ی پیرمرد ۹۰ ساله دو تا پسر ۱۷ و۱۲ سال داره زنش که مادر بچه ها بوده خیلی جونتر از پیرمرده بوده طلاق میگیره میره بچه ها میمونن پیش باباشون خودشون کار میکردن  حالا داداش کوچیکه که ۱۲ سالش بوده چاقو کرده تو پهلو داداش بزرگه که خواب بود و کشتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاااا تو کدوم شهر؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

90 ساله چطور پسر12ساله داره؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

البته همسایه خواهرمه به اشتباه گفتم همسایه مون اینقد این بچه ها وپیرمرد بدبخت بودن که نگو  ی خونه خیلی قدیمی وخرابه بچه ها ترک تحصیل کرده بودن کار میکردن نمیدونم چی میشه که پسر کوچیکه اینکار رو با داداشش کرد  البته میگن مثل همه برادرا دعوا میکردن زندگی سختی داشتن کوچیکه کینه میگیره از بزرگه و میکشتش