2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نظر دادن نداریم

نمیخان بفهمن‌هرکس زندگی خودشو داره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب چه معنی داره یکی که اصلا مثال میگم.به چیزی اعتقاد نداره دربارش تاپیک بزنه!!!!!!خب که چی بشه؟؟؟؟شما به غسل مثلا اعتقاددنداری چرا تاپیک میزنی نظر دیگران رودمیخوای بدونی؟؟؟

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
حق نظر دادن نداریمنمیخان بفهمن‌هرکس زندگی خودشو داره

اره بعد ب خود اسی توهین کردن که مگه کتاب دینی نخوندی تو

والا منم نظام ۶-۳-۳بودم نداشتیم همچبن چیزی

کلا اینجا چه آدمای مذهبی چه غیرمذهبی افراط میکنن در پافشاری روی نظرشون واقعا اینکه متوجه بشیم هرکسی اعتقاد خودشو داره و ما نمیتونیم همه رو شبیه خودمون کنیم اونقدرا سخت نیس

حق نظر دادن نداریمنمیخان بفهمن‌هرکس زندگی خودشو داره

اتفاقا هر کسی میتونه نظر شخصی خودشو بگه ب نظرم

حق توهین و دخالت نداریم

ولی بعضیا هستن اگه نظرت با نظر اونا فرق داشته باشه بهت توهین میکنن

هستم ولی خستم❤