2777
2789
تغییری واقعا ایجاد میشه ؟ میشه رنگش روشن تر کرد؟ قبلش باید بری لیزر؟

لیزر موی زائد؟که خب قبلا رفتم

ولی واسه روشن کردن میشه انجام داد

فعلا واسه نتیجه گیری زوده فعلا پر از بخیه م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالیزر موندگاری ندارهبا جراحی بهتره

من نمیدونم لابیا‌ دارم یا نه😐

فقط حس میکنم یه طرف بزرگتره و کوچیکتر باشه بهتره

نمیدونم طبیعیه یا نه

درد داره عملش؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من نمیدونم لابیا‌ دارم یا نه😐فقط حس میکنم یه طرف بزرگتره و کوچیکتر باشه بهترهنمیدونم طبیعیه یا نهدر ...

لابیا سر دهانه واژنت خیلی گوشت بالا داد مثلا بوی بد میگیره زمان ادرار جلو شو میگیره ؟ اگه مشکل نداری اوکی 

بیشتر لابیا عمل میکند سن بالا تر جوون ها لازم نیست وقتی زایمان کرد باشی بخصوص طبیعی خیلی خراب میشه و برای همین افراد سزارین میکند رحمشون خوشگل بمونه 

ولی کار درست سزارین نیست 

توبه شکستم🫀🙂

اگه لابیاتون بیرون نیس عمل نکنید

یه طرف یخورده بیرونه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

لابیا سر دهانه واژنت خیلی گوشت بالا داد مثلا بوی بد میگیره زمان ادرار جلو شو میگیره ؟ اگه مشکل نداری ...

بآلای دهانه واژن هست برای من

یه طرف یخورده بزرگتره ولی اون یکی عادیه خوبه

نه جلوی ادرارمو‌ نمیگیره و بوی بدی هم نداره

حالا نمیدونم عادیه یا ن

چند سالته عزیزممن سنم بالاس۴۳سالمهاول زایمانات رو تکمیل کن بعد اگه ناراضی بودی عمل کن

دوس دارم قشنگ شه😂

۱۹ سالمه مجردم