2777
2789

خسته از ماینوکسدیل

خسته از مزوتراپی

خسته از دکتر رفتن

خسته از شنیدن ارثی 

خسته از پول خرج کردنای بیخودی

خسته از نگاههای خیابون به کف سرم

خسته از دیدن موهای پرپشت بقیه

هر گی تو خیابون میبینم خرمن خرمن مو داره

خدایا چرا من  

خستمه خسته

هزار بار خدا رو شکر کنید مو داریدددد

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موهام اندازه یال شیر بود و شاکی بودم دوست داشتم کم بشه الان اندازه دسته شوید شده🫤

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

منم  

دسته دسته میاد پایین و من به چشم خویشتن میبینم که جانم می رود

😔😔😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم چرا از ماینو جواب نمیگیری؟ مادر منم ریزش ارثی داره با اسپیرو و فیناستراید و ماینو دست ساز خیلی ...

ماینو هم شانس میخاد ک من ندارم

اندومتریوز هستم برا همین دکترا فیناستراید و اسپیرو نمیدن  

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

لازم نبود اینهمه خرج کنی کل هزینه ای ک بهت میگم ۲۰۰ تمنم شاید نشه حتما انجام بده درست میشه

حنا

پوست بلوط

اردو رو از عطاری بخر ب اندازه حنا بریز تو ی ظرف تو ی قابلمه هم دو  تا سه لیوان آب بریز ۴ نهایت ۵ دونه پوست بلوط بریز تو آب بزار بجوشه تیره ک شد دربیار بزار یکم از دما بیفته کم کم ب حنا اظافه کن ن شل بشه ن سفت نیسم ساعت بزار بمونه بعد بزن سرت با ی چیزی سرتو بپوشون بعد ۳ ساعت بزو حمام..۲ بار درهفته این کارو بکن اگه نتیجه ندیدی بیا فحشم بده😃خیلی هم پر میشه سرت

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148