2789

عزیزم چه علائمی داشتید که مشکوک شدید و رفتید دکتر؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۰ سال پیش جراحی شدمالبته قسمتی از هیپوفیز که مسئول هورمون رشده بزرگ شده بود

علائمتون چی بود عزیزم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم چه علائمی داشتید که مشکوک شدید و رفتید دکتر؟؟

من از بعد زایمان پریود نشدم و با اینکه بچم شیر نمیخورد شیر داشتم خیلی سعی کردم این دوتا رو درست کنم نشد و عم خودم و هم دکترها فک میکردیم طبیعیه تا اینکه سن از شیر گرفتن بچه شد و دیدیم اصلا قطع نمیشه ازمایش پروللکتین دادم خیلی بالا بود ام ار ای دادم که متوحه ادنوم شدن

علایم من شیر داشتم همیشه و پریود نمیشدم و چوت دقیقا این اتفاق ها بین زایمان و دوسالگی بچم بود هیلی د ...

آهان عزیزم 

من شنیدم میگن جراحیش راحته و خیلیا بعدش خوبه خوب شدن. نگران نباش عزیز دلم. انشالله زوده زود خوب میشی 

مال من پرولاکتینوما هست از راه بینی عمل کردین؟ عمل کردین بعدش عوارضی نداشتین؟

بله از راه بینی و با لیزر عمل شدم و دکترم گف بخاطر اینکه عمل با لیزر زیاد دقیق نیس سلولهای دور و بر رو هم برداشتم که عود نداشته باشه و این باعث شد خیلی از هورمونای دیگمم بهم بریزه و مجبور بشم تا آخر عمر دارو بخورم

ولی پرولاکتینوما فکر میکنم درمان داروئی داشته باشه

آهان عزیزم من شنیدم میگن جراحیش راحته و خیلیا بعدش خوبه خوب شدن. نگران نباش عزیز دلم. انشالله زوده ز ...

دعا کنید باید ماه دیکه دوباره ام ار ای بدم دعا کتید کوجیک شده باشه هرینه عملش خیلی سنگینه من ندارم

بله از راه بینی و با لیزر عمل شدم و دکترم گف بخاطر اینکه عمل با لیزر زیاد دقیق نیس سلولهای دور و بر ...

الان داستینکس میخورم خیلی میترسم چون هزینه عملشم برام خیلی زیاده و کلا خیلی ترسوام این ۶ ماه برام نمیگذشت باید ماه دیگه ام از ای بدم برام دعا کنید

دعا کنید باید ماه دیکه دوباره ام ار ای بدم دعا کتید کوجیک شده باشه هرینه عملش خیلی سنگینه من ندارم

انشالله که کوچیک شده، اصلا به خودت نگرانی نده. توکلت به خدا باشه. برات حتما دعا میکنم عزیزم