2777
2789

دارم دق میکنم از 3 شهریور لکه بینی داشتم تا یک هفته فقط لکه بینی بود بعد یک هفته تا الان شده خونریزی الان حدودا 7 یا 8 روزه خونریزی دارم اصلا ن کم میشه ن قطع 

میخام تموم بشه برم دکتر چیکارکنم قطع بشه دکتر خوب تو شهرمون نیس باید برم ی دکتر شهر دیگ ک حتما پاپ اسمیر میخاد و باید بعد پریود برم 

میشه راهنماییم کنید دیگ دارم دیوونه میشم 

باید چکاب بدی.ازمایش هورمونی بدی 

شاید لاکتوز بدنت بالاس

منم همینجوری بودم بهم قرص هورمونی داد 

جلوگیری خوب شدم 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ دکتر زنان قرص دوافامد داد مامانم و خواهرم خوردن خوب شدن.. فعلا قرص ویتامین سی هم زخور قط ...

28 سالمه مشکل مادر و خاهرتون چی بود؟ من همش فک میکنم سرطان دارم🤦🏻‍♀️

یه قاشق روغن زرد گاوی رو بریز توماهیتابه یکم شیره انگور بریز بعد یه تخم مرغ بشکن توش یه هم بزن بردار نزار زیاد تخم مرغ بپزه نیم پز بشه کافیه

صبح ناشتا بخور و بعدازظهر 

سریع قطع میشه اگه شیره انگور نداشتی پودر کاکائو هم میشه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

باید چکاب بدی.ازمایش هورمونی بدی شاید لاکتوز بدنت بالاسمنم همینجوری بودم بهم قرص هورمونی داد جلوگیری ...

چقد پریود بودی؟؟ ال دی؟ من تخمدانام ی دردی دارن ولی دیگ هیچ دردی ندارم 

28 سالمه مشکل مادر و خاهرتون چی بود؟ من همش فک میکنم سرطان دارم🤦🏻‍♀️

😅خدا نکنه.. ازمایش استروژن پروزسترون اینارو هم بده. ولی زودتر دکتر برو. این دوفامد عالیع. قرص ویتامین سی هم خوبه. 

چقد پریود بودی؟؟ ال دی؟ من تخمدانام ی دردی دارن ولی دیگ هیچ دردی ندارم

من چندماه 

و اینکه متفورمین هم مصرف میکنم برای تنبلی تخمدان بعد نهار بعد شام 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️