2821
2789
عنوان

بیاین خاستگارم کمک شدید🥲🥲🥲

104 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه عمر دلم میخاست پسری بیاد تو زندگیم باا اخلاق نجیب باخونواده  خوش اخلاق. هر کسی ميومد تو زندگیم برای خاستگاری اکثرن گند اخلاق بودن چه خودشون یا خونواده هاشون  حالا پسری اومده خاستگاریم یک ماهه خودش به شدت مهربون خوش اخلاق با ایمون وفادار🥲🥲خونوادش هم به شدت خوش اخلاق هستن ونجیب 🥲 وکار وشغل خوبی هم داره .فقط یه چیزی که رو دلم موند این بود که روز اول قیافش به دلم ننشست  بعد رفته رفته اخلاقش دیدم بیشتر بع دلم نشست بهتر از روز اول  شد ولی هنوز که هنوزه گاهی به قیافش نگاه میکنم  دلم باز میره تو فکر‌ولی میدونم خیلی دوسم داره😔😔مامانش  میگفت  گفته اگه این فلان( اسمم)زنم نشه یعنی من دیگ هیچوقت دوماد نمیشم ومیدونم خونوادش اصلا آدمای با سیاست و دغل بازی نیستن . ومیدونم مثل اخلاق  این ادم دیگه شاید هیچوقت نتونم پیدا کنم یا باید صبر کنم تا ایا هچنین پسری با همچنین اخلاق خوبی بیاد😔😔  بگید چیکار کنم بین دوراهی موندم یک ماه گذشته از اشناییمون تقریبا  وایقد  بهم خوبی کرده که نمیتونم ناراحتش کنم  رفتم مسافرت مشهد ۱۰ میلیون  اومد بده بهم ایقد گفتم نده ناراحت میشم که نداد اونم فقط بخاطر خودم که گفتم حس بد میگیرم نده پول فعلا. بنظرتون چیکار کنم برم پیش روانشاس؟🥲🥲🥲.البته قبلا یه شکست عشقی بد خوردم نامزدیمون بهم خورد اون موقف عاشق بودم شدید واحساساتی ولی الان ذوق وشوق اون قبلو ندارم🥲🥲. وایشون زشت نیس معمولیه فقط لاغره خیلی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودم موندم چجوری بهتر بفهمم میتونم یانه مثلا ازش یه مدت فاصله بگیرم ببینم دلم براش تنگ میشه یانه؟� ...

چند سالشه و تو چند سالته 

اره اون کار بکن بیین چی میشه 

حتمان قبل ازدواح آشنا شو

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

چند سالشه و تو چند سالته اره اون کار بکن بیین چی میشه حتمان قبل ازدواح آشنا شو

۲۵ سالمه  اون ۳۶ سالشه یک ماه آشنا شدم. ولی این فکر قیافه که یه بار میرم تو فکر بهم میریزتم اشنایی بیشتر باشع؟ بهتره؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز