2777
2789

نه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

آره سعید روستایی شوهر منه 🤭😂

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کارگردانی شغل سنگینیه و تقریبا همه‌ی جنبه‌ها و بیشتر زمان طرف رو ازش می‌گیره و زیاد نمی‌تونه با شریکش وقت بگذرونه متوجه می‌شی؟ منظورم این نیست که نخواد، واقعا برنامه روزانه‌ی طرف سنگینه و جدا نمی‌تونه...

به خاطر همین باید ببینی می‌تونی این وضعیت و تحمل کنی؟ باید بدونی که نمی‌تونی همه‌جا پیشش باشی... 

دانشجو 

شعارهای بچه های نی نی سایتو ول کن 

تو این رابطه ببین  چی میدی چی میگیری ببین ارزششو داره یا نه

و اینکه قدم قدم حرکت کن، ببین وعده هاش و انجام میده یا بزن دروو هست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.