دوستان من حدود دو سال به صورت کار دانشجویی تو دانشگاه کار می کردم بابایم هم کارمند دانشگاه است . الان فارغ التحصیل شدم ولی تو دانشگاه هنوز نیاز دارند که من بروم کار کنم کا ر دانشجویی حقوقش ترمی 300 خیلی کم است فقط کار اداری یا د می گیری الان عقدم همسربنده میگوید بیا برو خیاطی اینجوری وقتت را هدر نده تورا استخدام نمی کنن از طرفی بابایم می گوید ادامه بده تو کار دانشجویی شاید به کارت گرفتن به نظرشما چکار کنم
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیاطی بلد نیستم رشته ام علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری است می خواهم بروم کلاس خیاطی نمی دونم چیکار کنم
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
اصلا دوست ندارم تو خونه باشم چون مامانم هم کارمند است دوست دارم بروم جایی کارکنم حالا همسری می گه برو خیاطی یاد بگیراز مفتی کارکردن بهتر است بابام میگه نه صبرکن کارت را درست می کنم ساعتی یا شرکتی