2777
2789

شیراز خاکشناسی

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهرمو نمیگم، اسممو نمیگم، بیام جامو بگم؟ 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تایپیک الانت ک گفتی کاش ایرانیا میمردن و ما افغانیا زندگی میکردیم تعطیل شد ولی نظرمو خواستم بازم بهت بگم :

من میام خونتون ( اونم ب زور ... افراد خونتون راضی نیستن) میام و بعد میگم خدایا کاش اینا بمیرن و من تو این خونه زندگی کنم

اولا این رو ته ته ته ته پست بودن و وحشی بودن میدونم 

دوما من ب خودم اجازه نمیدم با شمای افغان ک وارد کشور من شدید بد حرف بزنم چون در شان خودم نمیبینم لاقل ادب رو از شما یاد میگیرم و این مدل حرف زدن و جسارتت بخاطر ازادیه ک بهتون دادیم شاید ی روزی ازتون گرفتیم پس مودب باشین

دوما توی یه تایپیکتون ک گفتین افغان نیستین الان هستین 

پ ن : ادم دروغگو کم حواسه 😆😂

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼