من تازه عروسی کردم با کلی داستان و اینا حالا کار نداریم مشکل اینه من با شوهرم قهر کردم سر چی سر لینک روز ماهگردمون جا اینک جشن بگیریم رفتیم خونه خواهرش اسبلب کشی و جا خوابمو جدا کردم الان سه شب هر چی منت کشی کرد محل سگ نذاشتم اونم دیگه امشب محل نداد فقط گذاشت وقتی خوابیدم اومد دراز کشید پیشم حالا نمیدونم چطوری باید آشتی کنم🤦لطفا کمک کنین متاسفانه شوهرداری و سیاستم صفره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سر هر چیز کوچیکی اینجوری بخوای قهر و دعوا راه بندازی که سنگ رو سنگ بند نمیشه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
درگیر این چیزا نباش عزیزم ،ماهگرد جشن نگرفتی کار پیش اومد فدای سرتون کنار هم هستید خداروشکر ،والا منو شوهرم ماه عسل نرفتیم کار پیش اومد براش ،کار شوهرم برام واجب تر بود ،چی شد هیچی،شوهرم آنقدر خوبه مهم نیست برام ،حالا شما امشب به خودت برس خوشبو و ناز برو بقلش کن .خودش آشتی میکنه
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe