2777
2789
عنوان

زايمان در آب

193 بازدید | 25 پست

سلام به همه، من تازه امروز توي سايت عضو شدم، خواستم از كساني كه تهران زايمان در آب انجام دادن، بپرسم راضي بودن؟ و اينكه پيش كدوم دكتر و كدوم بيمارستان انجام دادن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زايمان در اب نبود،زايمانم طبيعي اپيدورال بود دردي حس نكردم،به همه پيشنهاد ميكنم اپيدورال كنن😝

ميشه بگيد كجا و تحت نظر كدوم دكتر انجام داديد؟ زمان تزريقات اپيدورال اذيت نميشديد؟

ميشه بگيد كجا و تحت نظر كدوم دكتر انجام داديد؟ زمان تزريقات اپيدورال اذيت نميشديد؟

نه زمان تزريق اصلا چيزي حس نكردم،خيلي خوب بود زايمانم،وقتي تزريق كردنبعد دو دقيقه همه ي دردهام رفت،يعني انگار نه انگار دارم ميزام😝دكترم مهاجرت كرد رفته

منم تصمیم داشتم اپیدورال کنم اما وثتی دکترم گفت اونجاتو میبریم با قیچی که گشاد نشی و یه تیکه گوشتو میندازیم دور دو طرفشو به هم بخیه میکنیم کلا از فاز طبیعی اوندم بیرون الانم وقت سزارین گرفتم.

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
منم تصمیم داشتم اپیدورال کنم اما وثتی دکترم گفت اونجاتو میبریم با قیچی که گشاد نشی و یه تیکه گوشتو م ...

يعني تو زايمان طبيعي همه همين كارو انجام ميدن؟ ايشالله زايمان خوبي در پيش داشته باشيد، ميشه بعد از بهبودي تجربه اي  رو كه از سزارين داشتيد به اشتراك بذاريد؟ ممنون ميشم

يعني تو زايمان طبيعي همه همين كارو انجام ميدن؟ ايشالله زايمان خوبي در پيش داشته باشيد، ميشه بعد از ب ...

دکترم گفت نود و نه درصد زایمان طبیعیا بخیه میخورن فقط کم و زیاد داره.شکم اول که دیگه قطعیه.حالا من بخیشو قبول کرده بودم گفتم بالاخره جوش میخوره اما وقتی گفت مطمینا شل میشی بخاطر همین ما دو طرف گوشت رو میبُریم میندازیم دور بعد بخیه میزنیم دیگه فکرشم از سرم بیرون کردم.که چی بشه اخه؟بدنم از ریخت و قیافه بیفته اینهمه درد بخیه رو هم تحمل کنم نه میشه دسشویی رفت نه نشست نه...

خب یه باره سز میکنم یه خط میفته زیر شکمم اونجا هم دست نخورده میمونه.به نظرم منطقی تر رسید.

چشم حتما تجربمو مینویسم.لطفا برام دعا کنید

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

من زایمان اولم فیزیولوژیک بود یه کم بخیه خوردم ولی اصلا مشکلی پیش نیومد تازه از بس تمرینات کگل انجام دادم شوهرم میگه از موقع دختربودنم هم بهترم 

زایمان مشکلی ایجاد نمیکنه مگه بعد از ۶ _۷بار 

زایمان در اب هم دکترم میگه خوب نیست چون یه کم غیر طبیعیه 

و باعث میشه نامنظم پاره بشه و چون تو اب بافت اونجا نرم میشه دیر تر جوش میخوره 

و برا سلامت جنینم بهتره تو خشکی باشه و طبیعی تره 

ولی کلا اب گرم درد را کم میکنه 

میتونی تا لحظه زایمان تو اب باشه اون لحظه که داره به دنیا میاد بیای بیرون