2777
2789

ماهی بین ۲۰تا۲۵ 

تایم اداری

موقعیت استخدامی با حقوق بیشتر داشتم اما کار سختتر

ترجیح دادم نرم و بیشتر تایم داشته باشم برای خانواده

ولی شوهرم از وقتی قبول نکردم کار پر پول تر رو، چن بار گفتم یکیو بگیریم چن ماه یبار بیاد یکم کمکم بده نگفت باشه

هم ناراحتم ازش

هم بچه کوچیک دارم بشدت خونه رو نامرتب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کاری رو که برای خودت صلاح میدونی انجام بده 

با ناراحتی همسرت کاری نداشته باش

کار سخت تر هم نرو حقوقت الان مناسبه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بعدا ها هم ازمون آموزش و پرورش میدم هنو تا نایم کارم کم بشه.

من وظیفه ای ندارپ هم اسنرس کار و خونه و شوهرداری و بچه پاری و مهمون پاری رو باهم متفبل بشم که در آینده خونه و ماشین شوهر زیاد بشه هنو برا منم شاخ بکشه

اره ناراحتم ازشهمش سرکوفت میزنه چرا جایی مثل بانک رو رد کردی زندگیمون تغییر میکردمنظورتون چیه دقیقا

علت رفتار همسرت میتونه دلایل متعدد داشته باشه..

ولی توجه کردن به نظر شما باید اولویتش باشه..

راستش کمی دلایل میتونه شخصی بشه

ترجیحا اینجا نمیگم

بعضی وقتها احساس میکنم چقدر بدبختم من    واسه نیم ساعت خوابیدن التماس میکردم تا سه سالگی بچم تو اتوبوس خوابم میبرد ظهرها  وقتی بچم به دنیا اومد شب تا صبح بیخوابی اونو داشتم    صبح تا شب خونه مامانم کار میکردم  اخه مامانم معتقد بود ادمی که بچه دار میشه نباید بخوابه باید زرنگ باشه     اونوقت تو داری میگی کمک بیارم واسه کار خونه و نرم سرکار و اینا     چقدر شرایط ادمها باهم فرق داره       خب اگه میتونی بیار کمک کنه  توام به خودت برس   بلاخره باید یه فرقی باشه بین یه خانم و اقا       

بعضی وقتها احساس میکنم چقدر بدبختم من واسه نیم ساعت خوابیدن التماس میکردم تا سه سالگی بچم تو اتوب ...

مرد فقط یه سرکاری میره 

اما زن اگه سرکار هم بره والا از کارای خونش کم نمیشه 

بااضافه شدن هربچه کاراش چن برابر میشه خب بعد این زن فرسوده میشه

مرد فقط یه سرکاری میره اما زن اگه سرکار هم بره والا از کارای خونش کم نمیشه بااضافه شدن هربچه کاراش چ ...

اقا من این حرفهای عقده شده تو دلم رو چیکار کنم  ؟   کسی هست راهی بلد باشه ؟   این چیزهای تلنبار شده تو قلبم و مغزم    عقده ها  حسرت ها   گریه هایی که یه تو چشمام گیر کرده    خستگی هام  خاطرات بدم    اینا رو چی کار کنم من؟