سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
اگ هنوز محصلی ک بچسب ب درسات و قشنگ درس بخون دانشگاه شهر دور برو کار نیمه وقت پیدا کن حالا چ مجازی چ حضوری کتاب زیاد بخون مغزتو تقویت کن هیچوقت توقعت رو از اطرافیان بالا نبر حتی مادری ک از همه ب تو نزدیک تره بیشتر وارد جامعه شو ولی همرنگشون نشو این خیلی مهمه درس زندگی رو باید یاد بگیر مستقل شی
خیلی تلخ به نطر میرسه ولی یه حس رهایی هم داره .معمولا آدم قدمای بزرگ زندگیش و وقتی وابستگی نداره به چیزی برمیداره. یعنی وقتی امیدش از همه جا بریده شده
• بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
من تا امروز فقط خدارو قبول داشتم که از امروز به بعد دیگه اونم قبول ندارم
ینی چی ؟! بقیه از تو دست کشیدن چرا میندازی گردن خدا؟! بقیه ببخشید بیشعوردن تقصیر خدا چیه؟! الکی همه چی رو بهونه نکنید ک از خدا دست بکشید ناامیدی بدترین عذاب برا انسانه قشنگ بشین فکراتو بچین و دنبال راهکار باش زانوی غم بغل بگیری اب از اب تکون نمیخوره و فقط حالت بدتر میشه