2777
2789
عنوان

خانوادم منو ول کردن

230 بازدید | 20 پست

بچه ها

خانوما

من از همون بچگی نه مهر خانواده دیدم نه حمایت

فقط یه لقمه نون گذاشتن جلوم نمیرم

حالا خودم از اون ادماییم که به شدت تشنه محبت و حمایت خانواده مخصوصا پدرم

بهم بگین از امروز به بعد چطور فقط به خودم تکیه کنم و منتظر ناجی نباشم

من برگشتم به خودم

منم اینطور بودم 

و جوری رفتار میکنم که از محبت بیزارم یا سنگدلم 

🙂

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ هنوز محصلی ک بچسب ب درسات و قشنگ درس بخون دانشگاه شهر دور برو کار نیمه وقت پیدا کن حالا چ مجازی چ حضوری کتاب زیاد بخون مغزتو تقویت کن هیچوقت توقعت رو از اطرافیان بالا نبر حتی مادری ک از همه ب تو نزدیک تره بیشتر وارد جامعه شو ولی همرنگشون نشو این خیلی مهمه درس زندگی رو باید یاد بگیر مستقل شی

خیلی تلخ به نطر میرسه ولی یه حس رهایی هم داره .معمولا آدم قدمای بزرگ زندگیش و وقتی وابستگی نداره به چیزی برمی‌داره. یعنی وقتی امیدش از همه جا بریده شده

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

هیچی ندارم بگم فقد میدونم ی روزی یکی برات دردهایی ک کشیدی روجبران میکنه

چرا برا من کسی جبران نکرد. الان از خونه شوهر رونده از خونه پدر مونده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من تا امروز فقط خدارو قبول داشتم که از امروز به بعد دیگه اونم قبول ندارم

ینی چی ؟! بقیه از تو دست کشیدن چرا میندازی گردن خدا؟! بقیه ببخشید بیشعوردن تقصیر خدا چیه؟! الکی همه چی رو بهونه نکنید ک از خدا دست بکشید ناامیدی بدترین عذاب برا انسانه قشنگ بشین فکراتو بچین و دنبال راهکار باش زانوی غم بغل بگیری اب از اب تکون نمیخوره و فقط حالت بدتر میشه