2777
2789

یه شلوار بارداری دارم که با عرض معذرت هر وقت میرم بیرون و به مدت زیاد تو ماشین می نشینم به مثانم فشار میاره و همش حس دستشویی دارم 

ازون طرف سارافون که میپوشم باید ساپورت بپوشم بازم ساپورت تنگه و به کل شکمم فشار میاره 

شماها چی می پوشین وقتی بیرون میرین که اذیت نشین 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

من که هنوز شکمم اونطوري درنيومده همون لباس‌هاي قبليم را ميپوشم حتي شلوارهام. فقط کمرش را ميندازم زير شکمم. سر پسرم مامانم برام دوتا مانتو گشاد دوخته بود اونها را مي‌پوشيدم. اون موقع از اين مانتو جلوبازها نبود. ميتوني يک تونيک زير مانتوت بپوشي با اين مانتوها و يک شلواري که راحت باشي و اذيتت نکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار بارداري چرا نمي پوشي

گفتم که همش به مثانم فشار میاره 

یدونه لی دارم از بارداری قبلیم 

تا اونجایی که کشبافه خوبه ولی زیرش که لی هست به مثانم فشار میاره موقع نشستن تو ماشین 

تو پیاده روی خوبه فقط 

من که هنوز شکمم اونطوري درنيومده همون لباس‌هاي قبليم را ميپوشم حتي شلوارهام. فقط کمرش را ميندازم زير ...

یعنی شلوار بارداری نباشه ازین تابستونی های گشاد باشه بالاش بد وایمیسته 

خدا به من بچه بده اصلا چادر میپوشم

عزیزم میگن از 6-7 ماه به بعد باید شلوار راحت بپوشی اخه در عذاب بودن تو وقتی تنگ میپوشی حال نی نی رو بد میکنه

من خواهرم شلوار بارداری با مانتو جلو باز میپوشید

یه مانتو چپ و راستی داشت که تا اخر بارداریش همراهش بود

برا مهمونی هم از این سارفون بارداریا باشلوار مشکیایی که راحتن کمر کشیا شبیه تو خونه ایی هستن اما خیلیا بیرون میپوشن پایینش جذب هم هست از اونا میپوشی 

البته ابجیه  من زیاد بفکر تیپ و... نیست اما بنظر من این سارفن بارداریا خیلی بهش میومد

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

خب عزیزم شلواربارداری لی نپوش پارچه ای بپوش

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
خدا به من بچه بده اصلا چادر میپوشم عزیزم میگن از 6-7 ماه به بعد باید شلوار راحت بپوشی اخه در عذاب ب ...

ایشالا زودتر مامان بشی عزیزم 

یعنی شلوار بارداری نباشه ازین تابستونی های گشاد باشه بالاش بد وایمیسته 

من شلوار پارچه‌اي کمر دکمه‌دار ميپوشم. دکمش ميندازم زير شکمم. البته من به خاطر ويارم لاغر شدم فقط شکم درآوردم. از اين تابستوني‌ها نمي‌دونم چطور وايميسته.

من شلوار پارچه‌اي کمر دکمه‌دار ميپوشم. دکمش ميندازم زير شکمم. البته من به خاطر ويارم لاغر شدم فقط شک ...

خوب اونم به زیر شکم و‌مثانه فشار میاره 

من بیشتر دنبال اینم که سارافون بپوشم ولی ساپورت ها همه تنگن 

ایا ساپورت مناسب بارداری داریم 

راحت تره ؟ تا حالا سراغش نرفتم 

اره عزیزم خیلی راحته خواهرم وزنداداشم استفاده میکردن من خودم لی ولی برامن خوب بود..توپارچه ای استفاده کن

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
من با شلوار بارداری خیلی راحتم واقعا ساپورت میپوشی؟؟؟؟

خوب با سارافون که نمیتونم پای لخت برم بیرون 

من با شلوار بارداری خیلی راحتم واقعا ساپورت میپوشی؟؟؟؟

کلا من گونه ی نادری هستم 😁اون چیزی که همه باهاش راحتن من مشکل دارم 😂