2777
2789

چهار بار کنکور دادم و درست حسابی درس نخوندم هیچی تست نزدم تراز امسالم شد ۸۰۰۰ منطقه سه رتبه هم ۱۲۹۰۰

پارسال که مجبورم کردن دام پزشکی گرمسار بزنم فقط یه نفر مونده بود پارسال ترازم ۷۷۰۰ بود رتبه ۱۲۳۰۰

امسال مجبورم ارومیه و شبستر و سنندج هم بزنم  

اصلا علاقه ندارم 😭😭 

پدرم مجبورم میکنه چون خودش آزمایشگاه دامپزشکی داشت وسایلشو داره میگه این بهتره دکترا داره 

ولی اگه قبول شم از کنکور محروم میشم دلم میخواد دوباره کنکور بدم 😔😔 ولی پشت موندن هم نمیتونم جو خونمون خوب نیست منم میترسم سال بعد حتی رتبم نصف اینم بشه باید برم دام پزشکی 😔😔 حالم بده چه طوری ۶ سال تحمل کنم اخه 

من دلم میخواست دندون پزشک بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی من فدات بشم یه حساب کتاب کن اگر پشت بمونی میتونی دندون بیاری؟هیچ چیز سخت تر از این نیست که توی ...

نه نمیارم 

ولی اگه امسال واقعا بخونم میدونم که میتونم 

پشت بمونم تحقیرم میکنن همش دعوا و ...

اصلا علاقه ندارم نمیدونم چیکار کنم 

نه نمیارم ولی اگه امسال واقعا بخونم میدونم که میتونم پشت بمونم تحقیرم میکنن همش دعوا و ...اصلا علاقه ...

اگر میتونی تحمل کنی این وضعیت رو و پای آرزوت بمونی البته با یه مشاوری چیزی مشورت کن اگر میتونی و می‌دونی که میاری به نظر من ارزشش رو داره بری دندونی‌که دوست داری بخونی 

خودت اخرین لحظه عوض کن نهایتش مردوده دیگه اگه قلبا میخونی:/

خواستم اینکارو بکنم 

ولی زجر هایی که مامانم میکشه یادم اومد 

بابام مامانم رو اذیت میکنه 

کلا سر هر مسئله ایی 

تو خونه جو خوب نیس 

با رتبه چند میتونی دامپزشکی بخونی ؟؟

تهران و کرج  و بابل که فک کنم اخرین رتبه مثلا ۸۰۰۰ منطقه سه باشه 

ولی گرمسار و شبستر و سنندج هر چی داغون تر تا رتبه های ۱۶۰۰۰ هم شاید بگیره 

خواستم اینکارو بکنم ولی زجر هایی که مامانم میکشه یادم اومد بابام مامانم رو اذیت میکنه کلا سر هر مسئل ...

بشین با خودت جمع بندی کن همش تاپیکاتو میبینم

ببین امسال پشت بمونی ترمیم دوازدهم و نهایی یازدهم و باید بدی از طرفی دو مرحله کنکور هس توعم ک چهارساله نخوندی ایا امسال میخونی واقعا؟

بعدم اگه دیدی نمیشه فیزوتراپی اینا ک میاری پولسازم هستن چرا اونارو نمیری

اگه به حیواناتم علاقه داری به چشم باز و دل خوب برو تو مسیرش دیگه این راهیه که جلو پات اومده و شاید اینجوری به صلاحته 

جو خانواده و زجرایی ک خودت میکشی هم حساب کن

ولی اگه رفتی دامپزشکی با تمام عشق و وجودت برو دیگه به هیچی فک نکن

شاید دراینده یه دامپزشک حرفه ای عاشق و حامی حیوانات شدی درامدش کم نیستاا

خواستم اینکارو بکنم ولی زجر هایی که مامانم میکشه یادم اومد بابام مامانم رو اذیت میکنه کلا سر هر مسئل ...

دیگه بشین ببین کدوم وضع اوکیه اگه رشته های دیگه هم وارد میکنی اونورا اخرین روز عوض کن بگو پایین تر زدم قبول نکردن دامپزشکیو 

نهایتش میخونی باز میای کنکور میدی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری