2777
2789
عنوان

عشقم بیمارستانه😭😭

782 بازدید | 22 پست

توروخدا براش دعا کنین😭😭

خیلی پاک و معصومه 

خیلی قلبشو شیکوندن خیلی درحقش نامردی کردن 

براش دعا کنبن خوب شه از دیشبه بیمارستانه 

ناراحتی قلبی داره 

براش دعا کنین😭😭

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
خوب میشه عزیزم نگران نباش مطمئنم خوب میشه

حالم خیلی بده😭😭😭اگ چیزیش یشه من میمیرم 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تا آخر شب برات ۳۱۳ تا حمد میخونم زود خوب شهمنم این شرایط رو درک کردم💕

مرسی ممنونم ازتون😭❤

انشاالله که هر چه زودتر خوب میشه 

حمد بخون براش 

منم خوندم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

انشاالله که هر چه زودتر خوب میشه حمد بخون براش منم خوندم

مرسی😭❤️

حالم خیلی بده😭😭😭اگ چیزیش یشه من میمیرم

نمیشه گلم ناراحتی نکن براش دعا کن قران بخون از خدا بخوا چیزیش نشه نذر کن

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

الهی که حالش خوب بشه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️