2777
2789
عنوان

خانما بیاید بگید چقدر برای خودتون پول خرج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوهرم با زحمت پول درمیاره و واقعا هیچ وقت حقی رو ناحق نکرده منظورم از چرت و پرت خریدن مثلا میره م ...

خوب ببین یکم هم خریدهات در راستای سرمایه‌گذاری باشه که رضایتت بیشتر شه. مثلا طلا با اجرت بالا بخر که هم استفاده کنی هم حال دلت خوب باشه هم ارزشمند باشه. جمع کن که کم کم مثلا مدل ماشینتو عوض کنی و بهترش کنی. برای خودت یه خرید ارزشمند رو هدفگذاری کن که انگیزه داشته باشی. 

خوب ببین یکم هم خریدهات در راستای سرمایه‌گذاری باشه که رضایتت بیشتر شه. مثلا طلا با اجرت بالا بخر که ...

وواقعا نمبدونم چجوری بگم😄

هر خریدی که بخوام بکنم تحت نظر شوهرمه

مثلا لوازم آرایشی ک میخوام بخرم خودش میاد حتی کارتشو هم اونجا نمیده بهم خودم وسیله هارو برمیدارم اون حساب میکنه 

مثلا بگم بیا بریم طلا بخریم میگه بعدا خودم میخرم 

سالی دو سه بار خودش طلا میخره برام 

اما پولی بهم نمیده 

لباس بخوام بخرم خودش میاد کارت میکشه 

باشگاه بخوام برم کارتشو میده میرم کارت میکشم میدم بهش کارتشو 

دانشگاهمم خودش میریزه به حساب دانشگاه