2777
2789

من باشگاه میرم دوتا کلاس مختلف شهریه باشگامم جمعا 2500 میشه

دانشگاه میرم که شهریه ام هم حدود 5 تومن میشه هر ترم 

کلاس آموزشی هم میرم که جمعا هر کلاسم 5 تا 10 تومنه 

لباس و لوازم آرایشی و بهداشتی هم شاید ماهی 5 تومن یه ماه کمتر یه ماه بیشتر، ارایشگاه هم نمیرم و خودم کارامو انجام میدم

احساس میکنم خیلی ولخرجی میکنم دلم برا شوهرم سوخت امروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دل منم کباب شد واسه شوهرت😅😅

من ۷۰۰ شهریه باشگاه میدم 

یه ۴ تومن اینا ازش میگیرم که ۲ تومنش خرج خونه میشه یه تومن خرد خرد لباسی لوازم آرایشی چیزی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اینکه فقط مختص خودم باشه خیلی کم یه لیزر میرم دوماه یبار ۱تومن لوازم پوستی هم سالی دو سه بار میخرم نهایت ۱/۵هر بار ،لباس هم هر وقت لازمم بشه ، ولی ماهی ۱۰از شوهرم میگیرم اصولا خرج میشه تا اخر ماه با اینکه خرج خاصی برای خودم نمیکنم ولی پولی هم نمیمونه