2777
2789
عنوان

خانما بیاید بگید چقدر برای خودتون پول خرج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب درامدتون داره دیگه فعلا نا اینجا خرجت از درامد ما زده بالا😆😆😄😄

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خوب تو چیا میخری؟ ماهی ۵ تومن ارایشی بهداشتی واقعا زیاده. یک گرم طلا بخر عوضش. کلاس اموزشی ۵ تا ۱۰ ک ...

نه خب هرماه لوازم آرایشی نمیخرم 

اون 5 تومن هم خرج لباس و آرایشی و رنگ مو و گاهی مراقبت پوستی گاهی هم مکمل های داروییم کلا خرج های خورده ریزی که انجام میدمو گفتم 5 تومن

شغلمون آزاده در حد معمولیه درآمدمون میانگین از 40 تا 60 ماهی

خب میتونی کارهای که اضافه است وحذف کنی درکنارش با پول که میمونه پس اندازکنی وسرمایه گذاری کنی بااین کار هم برای خودت کلی پول جمع میکنی هم میبینه که تو چقدر به فکر زندگی هستی والکی پول هاش وخرح نمیکنی

من شاغل نیستم با همسرم کار میکنم و اون اصلا بهم نقدینگی نمیده اما کارتشو میده برم خرج کنم

خوب سختت نیست؟ البته دستش درد نکنه معلومه همسر فهمیده ای داری ولی من دوست دارم شخصا تو حسابم پول باشه گاهی چیزایی میخرم که شخصیه 

بستگی ب درامدتون داره دیگه فعلا نا اینجا خرجت از درامد ما زده بالا😆😆😄😄

خب درامدمون بین 40 تا 60 متغییره 

اما اگه کاری نکنم شوهرم میگه فعال نیستی همش سرت تو گوشیه فعالیت کن 

اینجوری خرجم میکنم خودم عذاب وجدان میگیرم

الان رفتم تاپیک‌های قبلیتو خوندم. شما وضعیت مالی استیبلی دارید. از نظر من بلامانع است که اینجوری خرج کنی 🤣

شوهرت هم اگه مایملکتون رو با زحمت خودش خریده هیچ ولخرج نیست و خرج چرت و پرت نمیکنه. 

خب میتونی کارهای که اضافه است وحذف کنی درکنارش با پول که میمونه پس اندازکنی وسرمایه گذاری کنی بااین ...

اخه الانم گفتم بهم پول نقد نمیده 

این پولاهم که خرج میکنم همش از کارت خودشه 

تو کارت خودم شاید کلا 3_4 تومن داشته باشم 

هرکاری میخوام بکنم با کارت اونه 

خودمم دوس دارم پس انداز داشته باشم اما میگم پول نقد بده میگه میخوای چیکار خودم برات هرچی بخوای میخرم دیگه 

خوب سختت نیست؟ البته دستش درد نکنه معلومه همسر فهمیده ای داری ولی من دوست دارم شخصا تو حسابم پول باش ...

چرا منم دوس دارم پول برای خودم باشه 😁

دلم میخواد پس انداز کنم یا مثلا یه چیزی برای مادرم یا برای خوده همسرم با پولی که دستمه بخرم 

اما خب میگه پول میخوای چیکار هرچی که بخوای من برات میخرم دیگه 

الان رفتم تاپیک‌های قبلیتو خوندم. شما وضعیت مالی استیبلی دارید. از نظر من بلامانع است که اینجوری خرج ...

نه شوهرم با زحمت پول درمیاره و واقعا هیچ وقت حقی رو ناحق نکرده 

منظورم از چرت و پرت خریدن مثلا میره میبینه فلان ابزار آف خورده بااینکه ازش داره میره باز میخره 

مثلا همین دیروز دیده بود یه آقایی 20 تا روفرشی رو میداده 4 تومن رفته خریده ازش گداشته انباری