2777
2789
عنوان

اگه زن متاهل که خیانت کرده ب اون مرد بگه پس من چی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیده شوهرش ورشکست شده بی پولهو با خانواده شوهر زندگی میکرده ب مرد متاهله میگفته مادرشوهرم خیلی ا ...

ذات کثیف اصلا دلیل نداره

من زن میشناسم که مجبوره بره خونه دیگران کار کنه نه کار عادی 

حموم کردن پیرزن شستنش موقع دستشویی ولی اصلا تن به این ذلت نمیده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ذات کثیف اصلا دلیل ندارهمن زن میشناسم که مجبوره بره خونه دیگران کار کنه نه کار عادی حموم کردن پیرزن ...

ببین قیافه خیلی زیبا هم نداشته شبیه همین خدمتکارای عادی.

اما خودشو میکشته توجه جلب کنه با گفتن عاشقتم میمیرم بزات ب مرده . ارایش غلیظ ورابطه جنسی

مرده هم بدش نمیومده چون زنه اصرار میکرده اما اخرش میگه ول کن نمیخوام زندگیم خراب شه اما زنه میگفته ط ...

خیلی جالب شد برام بدونم اون زنه چی شما میشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

اره .ب زندگیم دلسرد شدم اما دلم نمیخواد اون شیطان هم ب هدفش برسه

الان که شوهرت طرف شما هست نهایت تلاش رو برای زندگیتون بکنید اگر زندگی خودتون رو دوست دارید ..سعی کنید مهربان باشید و از نظر ظاهری هم به خودتون برسد و جذاب باشید ..انشالله براتون بهترین رو از خداوند میخوام که زندگیتون سرشار از شادی و امنیت باشه

نگران نباش خواهر گلم