2777
2789

یه زن متاهل که بی پول شده بوده شوهرش با مادرشوهرش زندگی میکرده وخیلی خوب بلد بوده دروغ بگه میره یه جا برای کار

بعد با صاحب کارش وارد رابطه میشه بش میگه من عاشقتم و زندگی این اقای متاهل بانقشه هم میریزه .

بخاطر توصیه های این زنه مرده خیلی بدی درحق زنش میکنه

تا اینکه قضیه لو میره آقاهه زنگ میزنه ب زنه میگه ول کن زندگیم ب گوه کشیدی من غلط کردم برو ب زندگیت برس.

خانمه میگه پس من چی میشم 

منظورش چی بوده از پس من چی میشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده هم بدش نمیومده چون زنه اصرار میکرده 

اما اخرش میگه ول کن نمیخوام زندگیم خراب شه اما زنه میگفته طلاق بگیر

تا اینکه لو میره مرده میگه گوه خوردم ول کن

زنه میگه پس من چی

انتظارش چی بوده زنه

زن متاهل گوه خورده رفته زندگی همجنس خودشو خراب کرده

لیاقت زنانی که به همجنس هاشون رحم نمیکنن همینه که دستمالی هرمردی بشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منظورش مهم نیست کثافت حد و مرز نداره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

هعی وقتی کلمه خیانت رو میفهمم تا مغز استخونم میسوزه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
زن متاهل گوه خورده رفته زندگی همجنس خودشو خراب کردهلیاقت زنانی که به همجنس هاشون رحم نمیکنن همینه که ...

چون دیده شوهرش ورشکست شده بی پوله

و با خانواده شوهر زندگی میکرده ب مرد متاهله میگفته مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه

خلاصه دیده این مرده وضعش خوبه میخواسته جا برا خودش باز کنه از اختلافا بین اینا سواستفاده کنه