2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نامزدم خیلی ازمون سواستفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 47 پست
میاد اونجا بهش غذا ندین گاهی بگو مامانم سرش درد میکرده شام نپخته😐😐😐این چقد دیگه رو مخه واقعا چطور ...

اگه بدون چقد عصبی شدم. مگه کسی جرات میکنه باهام حرف بزنه عین اتشفشان فوران میکنم. خیلی غصه میخورم 

چکار کنم که منم حالشو بگیرم. تا از سر کار میام آقا قبل من اومده اینجا.یه خواهر مجرد دارم دیگه کلافه ...

از سر کار برو‌خونه شون!

هر روز

بگو خونه مادرم راحت نیستم شما میایی

و خدا برای من کافیست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بدون چقد عصبی شدم. مگه کسی جرات میکنه باهام حرف بزنه عین اتشفشان فوران میکنم. خیلی غصه میخورم

همش برو خونشون غذا هم نداد اشکال نداره ولی نزار بیاد خونه شما

خانواده ات مادرت هم گناه دارن 

التماس دعا

ازت خواهش میکنم ازش جدا شو تا به روز سیاه نشستی کشیدم که میگم پیر میشی الانم جدا نشی چن سال دیگه جدا میشی ولی جوونیت رفته حداقل التماست میکنم بچه نیار

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اگه زیادی بهش محبت و احترام نکنین کمتر میاد 

خودتون باعث این رفتارش هستین 

ی بار مامانت قایم بشه بگو مامانم خونه نبود غذا درست کنه املت بزار جلوش 

ی بار مامانت خودش رو بزنه ب مریضی .. نون و پنیر سبزی بزارین جلوش 

میوه فقط ی نوع بیار براش چایی نیار بگو چاییمون چن وقته تموم شده 

یا اومد خونتون ب خانواده ت بسپر کم تحویلش بگیرن و کم باهاش صحبت کنن مثلا مامانت تی وی نگاه کنه بابات با گوشی ور بره خاهرت کتاب بگیره دستش 

یا هم چند سری اومدنی خونتون بهش زنگ بزن سر راه داری میای نون بخر برامون یا ماست یا تخم مرغ.. بگو بابام خونه نیست بگیره 

ساده بازی در نیار یعنی چی هی میاد خونتون.. تازه اول زندگی هستی ها حواست هست😒

عزیزم مامان بتده خدا شما هم گناه داره یعنی چی  هرروز آشپزی کنه مهمونداری کنه از این ببعد بهش بگو بریم بیرون شام و نهار خونه نمیبره نرید ببرش رستوران  ک دیگ تو خرج بیوفته هوس اومدن هرروز ب خونه شما رو نکنه بفهمه مردم آسایش میخوان و دیگ با این وضع گرونی شاید کسی بخواد یه روز حاظری بخوره چ پر توقع 

۴۰ سالشه.من ۶تا هم داداش و آبجی داره من هنوز رنگ خونه یکیشونو به چشم ندیدم. ولی خواهر من بالای بیست ...

بعد ازدواج هم اصلا نمیزاره دعوتی بدی هیچ به خودتم گشنگی میده خر نشو تروخدا

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عزیزم سنش کم نیست که بگی متوجه نیست 

خودش باید از این همه زحمت و مخارجی که به شما و خونوادت تحمیل میکنه خجلت بکشه 

همسرتون هم رگه های از خساست رو داره 

شما هم رو در وایسی رو بگدار کنار  بگو دیگه  نیا 

بگو خواستی منو ببینی  بریم بیرون 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

چه مادر ساده ای داری

باید تا الان پسره رو می‌شوند سرجاش

قبل از اینکه بیاد خونتون،همه برن بیرون

چند دفعه بمونه پشت در ،آدم میشه

الان نمیتونی جلوشو بگیری میخوای بعد ازدواج حسابشون و برسی ؟

راهش ندید ،بشینید فکر کنید چجوری میتونید جلوشو بگیرید 

بیچاره خواهرت 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

۴۰ سالشه.من ۶تا هم داداش و آبجی داره من هنوز رنگ خونه یکیشونو به چشم ندیدم. ولی خواهر من بالای بیست ...

چقدر بهش خوش میگذره خونه ی پدرزن .اولین دومادیه میبینم عاشق و اویزون خونه ی پدرزنشه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .