2777
2789

وا ماهگرد چیه دیگه😛😛😛 هی جشن اختراع میکنین😜😜😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من 7ماهه عقدم شوهرم خوشش نمیاد از این کارا این ماه خواستم بگیرم سر یه موضوعی تو همون دعوا کردیم 

دوبار زد تو گوشم دیگه براش نمی گیرم

خدایا همه ی جوونا با عشقشون خوشبخت بشن منم خوشبخت بشم الهی امین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم مبارك باشه

ولي ب نظرم ايشون ديگه همسرته و مناسبتاي بيشتري در پيشه.كه بتوني سورپرايز كني و خوشحالش كني و عشقتو بهش بفهموني.حس نميكني اين مناسبتاي جزئي يكم لوس باشه..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
من 7ماهه عقدم شوهرم خوشش نمیاد از این کارا این ماه خواستم بگیرم سر یه موضوعی تو همون دعوا کردیم  ...

وای زد؟

من ماه های قبلی یا همسرم نبود یا خودم نبودم، نشد، ولی فردا میخوام بخرم براش

برام دعا کنید

ای بابااااا.. نکنین... لوس بازیا رو نکنین... بعد میرید سر خونه زندگیتون و وقت این کارا رو ندارین بعد میایین تاپیک میزنین سرد شدیم... بهم اهمیت نمیده.. . زندگی متاهلی از این کارا بر نمی تابه

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید

من که تا الان که یک ساله عقدم واسه نامزدم یک پیرهن فقط خریدم..مردها باید بخرن زیادی که بهشون محبت کنی و ماهگردو..بگیری اثر عکس میده البته این نظر شخصی منه..واسش یک زنجیر بخر بندازه گردنش یا یک ساعت بخر..نمیدونم بازم ببین چی دوس داره و تو مغازه که باهاش میری بیشتر چی توجهشو جلب میکنه یا ناخودآگاه بین حرفاتون از چی گفته که دوس داشته باشه

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....

ماهگرد و این حرفا برا دوست دختر دوست پسرا هست که میخوان از هم بکشن نه زن و شوهرا😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من که تا الان که یک ساله عقدم واسه نامزدم یک پیرهن فقط خریدم..مردها باید بخرن زیادی که بهشون محبت کن ...

خرید عقدم ،براش ساعت خریدم،

باشه ممنون از راهنماییت 

برام دعا کنید