2777
2789
عنوان

میخام خونه بنامم بزنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 70 پست

ببخشید یک درصد فکر کنید شوهر فوت کنه تا به انحصار ورثه برسه پدرش هم فوت کنه اون زمان فرزندان پدر یعنی خواهر بردارا سهم پدرشون از ارث فرزندش رو طلب کنن البته به طور کلی گفتم ولی استارتر چیزی نگو احتمالا همسرت همه این فکرارو هم خودش میکنه اگر بخواد بهت پیشنهاد میده 

مرا به خاطرت نگه دار... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهریت زیاده میزاری اجراکه چبزی به پدرمادرش نرسه  ولی اراین فکرانکن ان شالله بسلامت بره وبی ...

اگه فرزند زودتر از پدرش فوت کنه زن و بچش بعد فوت پدرشوهر ارثی نمیبرن مگه اینکهپدرشوهره وصیت کنه

دوستانننن

نه عزیزم اولویت اول با پدر و مادر و فرزندان هست اینها طبقه اول هستند اگه فرزند دارید پدر و مادر یک ششم ارث رو میبرند اگر ندارید همه به پدر و مادر میرسه

برای سلامتی شوهرم و دخترم صلوات
نه نظامی نیس واحد پزکشی هستن که قراره برن سوریه 

عزیزم انشاا...شوهرت به امید خدا بسلامت میره و برمیگرده توکل کن بخدا این فکرهای منفی هم از خودت دور کن

پسرم دنیای منه😍
نه عزیزم یه چیز دیگه ایت من وکیل نیستم ولی پدرم اینکارو برای مادرم انجام داده عشقم خدا نگه اش داره

مرسى گلم لطف كردى پاسخ دادى 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
چون همسر من نظامیه.وقتی اومدن منطقه عملیاتی شنیدم ک چنین چیزی بهشون دادن.ولی خب بهم نگفت ک درصدشو چج ...

وایییی شوهر توهم رفته خوب بیا خصصوصی بهم بگو چطوریه تو دل نگرون نشدی من اولین باره داره نیرهههههه

وای چه خوب کاش بتونم انجام بدم

من گفتم اصلا هم ناراحت نيستم حادثه خبر نميكنه

اين ك بهش ميگفتم تو ي چيزيت بشه من ميميرم خب دروغ محض بود بچه ك نبود 

به هرحال زندگي ادامه داره حتي اگه دلت بميره 

منم سركار نميرم 

و دوست هم ندارم خدايي نكرده بعد همسرم ازدواج كنم 

پس از نظر مالي هم احتياجاتي دارم 

وضع بابام خوبه ٣تا خونه داره  درامد خوبي داره اما چون با ازدواجم مخالف بودن دلم نميخواد تا اخر عمرم دستم بروشون دراز بشه 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من گفتم اصلا هم ناراحت نيستم حادثه خبر نميكنه اين ك بهش ميگفتم تو ي چيزيت بشه من ميميرم خب دروغ محض ...

من اصلا مشکل ندارم خونه پدری ولی من دختر مستقلی هستم دلم نمیخاد خدای نگرده از این استقلالم کم بشه