2777
2789
عنوان

سوسیس بندری

91 بازدید | 6 پست

کی بلده ساندویچ بندری درست کنه؟ خیلی خوشمزه؟

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
پیاز داغ فراون درست کن رب و ادویه بزن سوسیس هارو بریز تو اون ترکیب پیاز یک روز بمونه بعد سرخ کن

ممنون خواهر

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز فراوان 

اول بدون روغن بریز تو ماهیتابه صداش که رفت بالا 

بعد روغن بزن(زیاد بزنی خوشمزه تر میشه)

شعله هم کم که پیاز سرخ نشه،نرم بشه 

ادویه نمک فلفل فراوون و زردچوبه بزن 

سوسیس هارو بریز اندازه کوچولو باشه بهتر هم هست 

نیم‌پز که شدن رب گوجه رو یه گوشه تو روغن سرخ کن بعد مخلوط کن 

نصف لیوان اب بریز و سر بذار یه دقیقه 

بعد سر رو بردار و دو مین بعد زیر شعله رو خاموش کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پیاز فراوان اول بدون روغن بریز تو ماهیتابه صداش که رفت بالا بعد روغن بزن(زیاد بزنی خوشمزه تر میشه)شع ...

ممنون خواهر

پیاز رو خلالی درشت خرد کن با ادویه ها و نمک سرخ کن بعدش رب بهش اضافه کن یکم تفت بده رب که باز شد یک لیوان اب بریز بزار پیاز ها ۵ دقیقه بپزن بعد دو سه ساعت این موادی که درست کردی رو بزار تو یخچال بعدش در بیار سوسیس ها رو اضافه کن سرخ کن همه رو دوباره

پیاز رو خلالی درشت خرد کن با ادویه ها و نمک سرخ کن بعدش رب بهش اضافه کن یکم تفت بده رب که باز شد یک ...

دستت درد نکنه خواهر