2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجیم لامصب عالی درست میگه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

ببین فلافل باید حداقل نخودش دو روز تو آب باشه بعدش باید با حالا هر دستگاهی که داری از چرخ گوشت گرفته تا ین آسیاب‌های جدید و اینا خرد کنی و و اینکه  همون لحظه ادویه‌های خاص خودش رو توش بریزی و من یه نکته بگم چون من حالا خودم زیاد درست نکردم اینکه سبزی واقعاً اشتباهه بریزی 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اول نخودرومیشوری تایک رونصفی میزاری تواب باشه اب نخودروهم عوض میکنی تانفخش گرفته شده بعدچرخش میکنی سه بارجعفری هم میریزی سیب زمینی هم رنده میکنی حسابی ابشومیکیری میریزی داخل ادویه هم بریزنمک فلفل زردچوبه حسابی قاطی میکنی یه ربعی بزاردریخچال بعدم باروغن نسبتن زیادحسابی داغ وباقالب درست کن نوش جانت

نخود رو بخیسون از دو روز قبل هر ۶ ساعت هم ابشو عوض کن بعد همراه سیر باید دوبار چرخ کنی بعدش یه مقدار اب باید اضافه کنی در حدی که یکم شل بشه بعدش پودر انبه و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری بزن توش یک روز بزار فریز بعدشم توی روغن زیاد و داغ سرخ کن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

نخود یک شب خیس بخوره 

به ازای هر نیم کیلو نخود خیس خورده 

دو عدد پیاز بزرگ 

سیب زمینی ۲ عدد متوسط 

سیر یک بوته درشت 

جعفری به مقدار دلخواه

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری - پودر انبه - پودر زیره - پودر سیر - پودر پیاز - پودر تخم گشنیز - فلفل قرمز 

سیب زمینی ها رو اول با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ می‌کنی و آبش رو کامل میگیری بعد نخود و پیاز و سیر رو با پنجره درشت چرخ گوشت چرخ می‌کنی و با سیب زمینی ها مخلوط میکنی( آب پیاز رو نمیگیری) بعد همه مواد رو دوباره با پنجره ریز چرخ می‌کنی و بهش ادویه ها جعفری خرد شده رو هم میزنی و روش کیسه فریزر میکشی و میذاری یخچال یک ساعت بمونه بعد قالب میزنی و سرخ می‌کنی 

میتونی برای اینکه ظاهر قشنگی داشته باشن به موادت کمی کنجد هم بزنی