2777
2789

دوستم حدود چهار ساله که عاشق یه پسره شده از شانس عالیش هم تو فشاره نمیتونه بهش بگه چون دوست خانوادگیشونه و خانوادش هم نمیدونن و اگه بفهمن اتفاقای خوبی نمیوفته سر همین مضوع ارتباطشون درحد سلام کرده 

اخر هفته ها میرن خونه مادر بزرگش و بعضی وقت ها دوست خانوادگیشون هم میاد چون ظاهرا قدمیه دوستیاشون 

حدود سه روز پیش دختر عمه دوستم میاد پیشش و از این ادم هاست که هم چیز رو به خودش میگیره دیشب دوستم باهام حرف میزن میگفت دختر عمش گفته پشت سرم حرف میزنین چون اومدم خونتون و قرار بود این هفته که میرن خونه مادر بزرگش اینا دختر عمه هم باهاشون بره که دیگه از اون راه برت خونه خودشون دوستم عصرش با کلی خوشحالی پیام داد داریم میریم باغ پسره (پسره دو سال ازش بزرگ تره) خلاصه شب شد با گریه بهم پیام داد من فکر میکردم دختر عمه ام بره خونشون ولی قراره بیاد باغ در صورتی که اصلن خانواده پدری دوستم این هارو نمیشناسن خلاصه گفت ابرو برام نمیزاره اذیتم میکنه دختر عمشم ازش دو سال بزرگتره و همسن پسرست و از خود دیشب بهم میگه من همین الان هم نمیدونم دوست داشتنه دوطرفه هست یا نه میترسم با دیدن دختر عمه عم کلا دیگه منو یادش بره

از یه طرف هم خواهر این پسره دوست دختره داداش دوستمه و بازم خانوادش نمیدونن  

چی به دوستم بگم اروم شه؟

بهش بگو اینقد خیالبافی نکنه.  اگه پسره دوسش داشت یه حرکتی می زد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بهش بگو اینقد خیالبافی نکنه. اگه پسره دوسش داشت یه حرکتی می زد

اخه هردوتاشون از خانواده ها میترسن چون بشدت سخت گیرن من با دوستم اونجا رفتم یه چند بار دوستم ادم هم حسابش نمیکنه بعد همین که تنها میشیم میشینه حرف میزنه اصن نمیدونم چیکارشون کنم اینم بهش بگم بدتر میشه میخوام اروم شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هردوتاشون از خانواده ها میترسن چون بشدت سخت گیرن من با دوستم اونجا رفتم یه چند بار دوستم ادم هم ...

ای بابا.  یاد کراش زدن های خودم افتادم.  گفتم یعنی الکی فکرشو درگیر نکنه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.