2777
2789
اگه قراره هر روز بره اونجا خوب زن نمیگرفت و خانم هم شوهر نمیکرد.. ببین کلا زیادی رفتن حرف و حدیث توش ...

جالبه اگر خانم هر روز به خانوادش سر بزنه و خونشون بمونه مشکلی نداره

آقا کلا باید فراموش کنه خانواده ای وجود داره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
یه خواهر مجرد دارهبرادر ندارهکلا احساس کردم مستقله ولی این هر روز سر زدن به خانواده یکم برام عجیب بو ...

قطعا میگه اره. خانوادتن . اگه نری من ناراحت میشم.

میدونی چرااااا؟؟

چون میخواد راه خودش باز باشه واسه هر روز رفتن به اونجا....

اگه محل کارش به اونجا نزدیک باشه قطعا میره.. ولی اگه به خودتون نزدیکتره. بعید میدونم هر روز بره. مخصوصا که بدونه شما تو خونه تنهایی و منتظرشی...

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر مجرد دارهبرادر ندارهکلا احساس کردم مستقله ولی این هر روز سر زدن به خانواده یکم برام عجیب بو ...

کسی همچین چیزی میگه باید برا طرف مقابلشم ی همچین چیزی رو بخواد .‌بنظرم ی ذره وابسته است اسی والا همچین حرفی نمی‌زد ..ما اصلا در مورد این موضوع حرفی نزدیم و اصلا بحثی نکردیم 

جالبه اگر خانم هر روز به خانوادش سر بزنه و خونشون بمونه مشکلی ندارهآقا کلا باید فراموش کنه خانواده ا ...

اگه از حرفای من اینو متوجه شدی که دیگه حرفی نمیمونه..

من نوشتم هفته ای یکی دوبار بری و همسرتم شب بیاد باهم برگردید. اقا هم هفته ای یکی دوباره بره یه ساعت سر بزنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منظورم اینه خواستگار اسی حتما خیلی وابسته هست ک خیلی براش مهمه والا کسی حد تعادل رو بدونه همچین چیزی ...

نمیشه قضاوت کرد هر احتمالی میشه داد

شاید مثلا تو اطرافیان دیده سر این موضوع مشکل دارن گفته مطرحش کنه

ولی خب اینکه گفته هر روز یکم مشکوکه به وابستگی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کسی همچین چیزی میگه باید برا طرف مقابلشم ی همچین چیزی رو بخواد .‌بنظرم ی ذره وابسته است اسی والا همچ ...

میدونی چرا حرفی نزدید؟

چون هر دو طرف مستقل بودید و میدونستید هر روز رفتن کار درستی نیست.

من و همسرمم از این حرفا نداشتیم.

من ۱۴ ساله متاهلم..

خونه اونا و اون زمان که پدرم زنده بودن.. با هم میرفتیم. با همم میومدیم.

مگه اینکه چیزی میشد تنهایی بریم

من ازدواج کردم هر موقع وقت داشته باشیم و شرایطمون اوکی باشه ب خانواده ها سر می‌زنیم یا همسرم خودش می ...

خب این خیلی خوبه 

یه وقت شرایط زندگی یه جوریه ک رفت و آمد ها روی همین آرامش زندگی تاثیر میذاره…

مثلا خود ما ، پدر و مادر هر دومون شهرستانن.. هر بار میریم سر موندن خونه کدوم یکی شون ب مشکل میخوریم.. چون مادرشوهرم خیلی توقع داره بیشتر پیش اونا باشیم.. یعنی از همون اول ک عقد هم بودیم همینجوری بود.. و تفکرش اینه ک یه دختر وقتی ازدواج کرد باید تابع خانواده همسرش باشه.. دیگه ب این فکر نمیکنه تو این مدتی ک شهرستان نبودیم، منم پدر و مادرمو ندیدم و دلتنگشونم… 

یا اینو نمیگن ک همسرم اعضای خانوادش نزدیکمون هستن، ولی من اینجا هیچکس رو ندارم و غریبم…

سلام حرفای دوران نامزدی رو زباد جدی نگیر (بجز ی سری چیزا ک باید تکلیفش از همون اول مشخص شه)

وگرنه آدم وقتی وارد زندگی میشه بنا ب شرایط زندگیش تصمبم میگیره 

بگو هرروز برو 

بهت قول میدم بعدا انقد مشغول میشه هفته ای ی بارم فرصت نمیکنه بره 

والا من با هرروز رفتن مشکل دارم چرا

چون ما تهرانیم با این ترافیک تو ایده الش تا برسه خونه 7 شبه اونجا بره بعد بیاد ک هیچی خونه میشه خوابگاه

هر چیزی حدی داره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
میدونی چرا حرفی نزدید؟ چون هر دو طرف مستقل بودید و میدونستید هر روز رفتن کار درستی نیست.من و همسرمم ...

دقیقا 

منم میگم ک کسی حد تعادل رو بدونه هیچوقت همچین بحثی مطرح نمیکنه .